Champions League: Optakt til FCK – Manchester City [13/02]

FCK spiller tirsdag aften mod Manchester City i Parken i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League. Læs i vores optakt om trupnyt, forventede startopstillinger og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Det kan du på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Ekstremt svær opgave venter for FCK

Se også: Odds på FCK – Manchester City

Det er en af de helt store kampe, der tirsdag skal spilles i Parken i København. FCK er for anden gang i klubbens historie klar til knockoutfasen i Champions League, og her har de trukket de forsvarende mestre fra Manchester City som modstander i ottendedelsfinalen. En regulær skræklodtrækning for FCK, der også mødte Manchester City i sidste års Champions League-turnering, hvor de var i gruppe sammen.

Da de mødtes i Parken sidste år endte kampen 0-0, men ugen før det opgør tabte FCK med hele 0-5 på Etihad Stadium. Der er ingen som helst tvivl om, at Manchester City er enorme favoritter til at gå videre til kvartfinalerne, men det er måske en fordel for FCK at starte på hjemmebane, da et godt resultat hjemme i Parken kan skabe lidt spænding forud for returkampen i Manchester den 6. marts.

Spænding vil Pep Guardiola og Manchester City dog gerne undgå forud for returkampen, og i modsætning til kampen i Parken i 22/23-sæsonen vil City komme i absolut stærkest mulige opstilling. Erling Haaland var f.eks. ikke i aktion ved den lejlighed, men denne gang vil Guardiola ikke spare ham.

Mange storklubber har tidligere haft svært ved at vinde i Parken, og FCK kan på dagen måske skabe et stort resultat. Deres problem er bare, at de møder et sprudlende Manchester City-hold, som kommer til at skabe og styre spillet, som de plejer at gøre.

Trupnyt

Inden tirsdagens opgør skal Manchester City i aktion i Premier League, hvor de får besøg af Everton. De har inden den kamp alle deres spillere til rådighed, men vi skal nok opdatere, hvis de må undvære spillere mod FCK.

FCK må undvære Lukas Lerager i den første kamp mod Manchester City, da han er i karantæne. Spillere som Birger Meling og David Khocholava er skadede. Til gengæld kan FCK have deres nye januarsigninger med mod City, da de er blevet indlemmet i Champions League-truppen. Det drejer sig om Scott McKenna, Magnus Mattsson og Runar Runarsson. Det kan meget vel være, at de to førstnævnte får deres officielle debut mod Manchester City.

Forventede startopstillinger

FCK (4-3-3)

Kamil Grabara

Elias Jelert – Denis Vavro – Scott McKenna – Kevin Diks

Magnus Mattsson – Rasmus Falk – Diogo Goncalves

Mohamed Elyounoussi – Viktor Claesson – Elias Achouri

Manchester City (4-1-4-1)

Ederson

Kyle Walker – Ruben Dias – Nathan Aké – Josko Gvardiol

Rodri

Bernardo Silva – Kevin De Bruyne – Julian Alvarez – Phil Foden

Erling Haaland

Det er altid svært at forudsige en Pep Guardiola-opstilling. Det kan f.eks. være, at han bringer den lynhurtige Jeremy Doku fra start i Parken og en helt anden formation.

Se FCK – Manchester City: Online live streaming & TV

Du kan se FCK – Manchester City på dansk tv på kanalen 3+.

Har du adgang til Viaplay, kan du live streame FCK – Manchester City hos dem.

Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – Manchester City?

Der er kampstart mellem FCK og Manchester City tirsdag den 13. februar klokken 21.00.

Hvor kan man live streame FCK – Manchester City online?

Du kan live streame FCK – Manchester City på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.