Champions League-playoff: Optakt til FC København – Qarabag FK

Læs vores optakt til Champions League-kvalifikationskampen FC København – Qarabag, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser den på live stream!

FC København fik god optakt i Superligaen

FC København har ikke fået den bedste sæsonstart i Superligaen, hvor de hjemme i Parken har tabt point imod Hobro, AC Horsens og AaB. De har kun hentet ni point i de første seks kampe, men det hører dog med til historien, at Champions League-kvalkampene har fyldt mest hos FCK-spillerne.

De fik dog en fin optakt til denne kamp, da de slog SønderjyskE 3-2 i weekenden. De kom foran 1-0 på mål af Kasper Kusk, men med en halv time igen stod kampen 1-2. Youssef Toutouh, Andrija Pavlovic og Danny Amankwaa blev alle sat på banen, og det skulle vise som en god ide af Ståle Solbakken.

I det 81. minut scorede Benjamin Verbic på en flot flugter med venstreskøjten, og få minutter senere scorede udskældte Andrija Pavlovic på et drømmeskud. Dermed hentede de sæsonens første hjemmesejr i Superligaen i fjerde forsøg, og får måske et tiltrængt rygstød inden den enormt vigtige kamp imod Qarabag.

Kun Erik Johansson sidder ude

Ståle Solbakken og FCK-holdet har haft store problemer med truppen i denne sæson. Foruden salgene af Mathias Zanka, Andreas Cornelius og Ludwig Augustinsson, så har Rasmus Falk, Peter Ankersen, Nicolai Boilesen og Erik Johansson siddet ude med skader.

Den svenske midtstopper er, sammen med reservebacken Tom Høgli, de eneste skadede spillere til kampen, men det er tvivlsomt, om Rasmus Falk kommer til at starte inde. Selvom Youssef Toutouh har set ringe ud i den nye sæson, så bør han stadig foretrækkes til kampen.

Han har noget x-factor, som de færreste på holdet har, og Rasmus Falk har ikke været i aktion siden Ajax-kampen den 9. marts. Benjamin Verbic sidder på den anden kant, mens Jan Gregus og Uros Matic må kæmpe om pladsen ved siden af William Kvist.

Qarabag har fået god sæsonstart

Qarabag har fået en resultatmæssig langt bedre sæsonstart end FCK har. Selvom de tabte alle tre venskabskampe henover sommeren, herunder 1-5 imod Brøndby, så har de endnu ikke tabt en betydende kamp i år.

De startede med at vinde 6-0 samlet over georgiske Samtredia i anden runde af CL-kvalifikationen. Herefter mødte de moldoviske Sheriff, og efter 0-0 hjemme i Aserbajdsjan, vandt de 2-1 i Moldova. Den Aserbajdsjanske Premyer Liqa begyndte for to uger siden, og her lagde for land med en 3-1-sejr over Neftci på udebane.

Siden fulgte 1-0-sejren over FC København, og i weekenden slog de sidste års bronzevindere fra Inter Baku. Dermed er Qarabag efter sæsonens første syv kampe, og de mangedobbelte mestre kommer til Parken med selvtillid.

Odds på FC København – Qarabag FK

Det er umiddelbart en svær kamp at spå om. FC København skal selvfølgelig være favoritter til selve kampen, men samlet set, så er det gæsterne fra Qarabag, der er favoritter til at gå videre. Det ligner umiddelbart ikke en kamp med mange mål i, men kommer der et tidligt mål, så kan det presse et af holdene frem. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

1X2:

  • FC København: 1.75
  • Uafgjort: 3.75
  • Qarabag FK: 5.25

Går videre til gruppespillet:

  • FC København: 2.25
  • Qarabag: 1.57

TV og live stream til FC København – Qarabag FK

Du kan selvfølgelig se FC København – Qarabag FK både i TV og på live stream. Tænder du for fjernsynet, så skal du tune ind på TV3+, hvor optakten begynder 19.00. Vil du i stedet se FC København – Qarabag FK på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste.

Hvor spilles FC København – Qarabag FK?

FC København – Qarabag FK spilles i Parken, Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København

Hvornår spilles FC København – Qarabag FK?

FC København – Qarabag FK starter onsdag den 23. august kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.