Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 sep, 2017

Champions League: Se Atletico Madrid – Chelsea direkte på live stream

Læs vores optakt til Champions League-kampen Atletico Madrid – Chelsea, find odds, og se kampen på live stream.

Atletico Madrid får besøg af Chelsea

En af onsdagens helt store Champions League-kampe spilles i Madrid, hvor Atletico får besøg af Premier League-mestrene fra Chelsea. Atletico Madrid og Chelsea mødtes senest i turneringen i 2014, hvor Atletico sendte englæderne ud.

Denne gang er det blot en gruppekamp, men en stor en af slagsen. Atletico Madrid og Chelsea er endt i gruppe med Roma og Qarabag, og derfor kan et nederlag i denne kamp gøre rigtigt ondt.

Atletico Madrid spillede 0-0 på Stadio Olimpico den første runde, mens Chelsea uden problemer vandt 6-0 over Qarabag hjemme på Stamford Bridge. Chelsea vil formentlig være tilfredse med et enkelt point, mens Atletico virkelig skal bruge en sejr.

Chelsea skal hævne CL-exit i 2014

Atletico Madrid og Chelsea mødtes senest i 2014, hvor de spillede om en finaleplads i Champions League. Det blev 0-0 i det første møde på Vicente Calderon, og alt kunne dermed ske i returkampen på Stamford Bridge.

Fernando Torres bragte Chelsea foran 1-0 imod sin hjerteklub, men stillingen holdt kun i otte minutter før Adrian Lopez udlignede til 1-1, som var stillingen ved pausen.

Efter en times spil scorede Diego Costa på et straffespark, og Arda Turan lukkede kampen til 3-1 med 20 minutter tilbage. Atletico Madrid tabte dog finalen til ærkerivalerne Real Madrid, og man under efterhånden Simeone og Atletico et CL-trofæ.

Første Champions League-kamp på Wanda Metropolitano

Atletico Madrid havde et fort på deres tidligere hjemmebane Vicente Calderon, men de nu flyttet ind på det imponerende Wanda Metropolitano, som er blandt Europas allerstørste stadions. Atletico indviede det imponerende stadion, da Malaga kom besøg i La Liga, og kampen blev vundet 1-0.

I weekenden spillede de endnu en gang hjemme, og det blev til en 2-0-sejr over Sevilla. Det bliver spændende at se om Chelsea kan bryde Atletico-muren, for manager Diego Simeone prioriterer forsvaret meget højt, men de skal have tre point onsdag aften.

Atletico Madrid har kun indkasseret 2 mål i deres seneste 10 Champions League-hjemmekampe, og de har kun tabt to CL-kampe i Madrid siden Diego Simeone overtog trænersædet.

wanda metropolitano i madrid

Odds på Atletico Madrid – Chelsea

Hvis du vil krydre topkampen med lidt spænding, så kan du smide en lille mønt på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds:

  • Atletico Madrid: 2.15
  • Uafgjort: 3.30
  • Chelsea: 3.90

Se Atletico Madrid – Chelsea på live stream

Du kan heldigvis se Champions League-kampen mellem Atletico Madrid og Chelsea direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay for at se det bedste fodbold direkte på din mobil eller computer.

Hvornår starter Atletico Madrid – Chelsea?

Atletico Madrid – Chelsea spilles onsdag den 27. september kl. 20.45 på Wanda Metropolitano.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.