Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 nov, 2017

CL: Optakt til Borussia Dortmund – Tottenham

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Borussia Dortmund og Tottenham, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Dortmund i krise

Borussia Dortmund startede sæsonen som lyn og torden, og folk var meget tilfredse med den nye manager Peter Bosz, som har taget over efter Thomas Tuchel. De nåede endda at skabe et hul ned til Bayern München, som så efterfølgende har overhalet Dortmund.

Hvis man fraregner pokalsejren over Magdeburg, så har Dortmund ikke vundet i de seneste syv kampe. I fredagens Bundesliga-kamp mødte de Stuttgart på udebane, og efter endnu en dårlig præstation tabte Dortmund 1-2.

Mens det tyske mesterskab er på vej langt væk fra Dortmund, så ser det lige så slemt ud i Champions League-gruppespillet. Efter de første fire kampe ligger Tottenham på førstepladsen med 10 point, mens Dortmund kun har hentet to point.

Real Madrid ligger på andenpladsen med syv point, og Dortmund har fortsat en teoretisk mulighed for at overhale dem, men det kræver, at Los Blancos taber imod APOEL Nicosia.

Tottenham tabte North London Derby

Tottenham har heller ikke fået den bedste optakt til tirsdagens Champions League-kamp. I lørdags spillede de en af sæsonens helt store kamp, det såkaldte North London Derby imod Arsenal, og de tabte kampen 0-2 på Emirates.

Harry Kane, Dele Alli og Christian Eriksen kunne ikke rigtigt finde plads til at kombinere, og sejren var fuldt fortjent.

Nu tager Tottenham-holdet så til Tyskland velvidende, at de med en sejr kan sikre sig førstepladsen i dødens gruppe.

Underholdende kamp på Wembley

Dortmund og Tottenham leverede en meget underholdende kamp, da de mødte på Wembley i september. Begge hold var kommet for at spille fodbold, og der skulle ikke gå mere end fire minutter før Son bragte Spurs foran 1-0.

Der skulle dog kun gå syv minutter før Andriy Yarmolenko udlignede med en perle. Harry Kane bragte Tottenham foran kort efter, og kampen stod dermed 2-1 efter blot 15 minutters spil.

Herefter faldt tempoet en lille smule, og Harry Kanes scoring til 3-1 efter 60 minutter blev kampens sidste. Kort inden fik Dortmund fejlagtigt annulleret et mål, og derfor kunne kampen lige så godt være gået den anden vej, men Spurs fik sig en fortjent sejr.

eriksen i kamp imod dortmund

Odds på Dortmund – Tottenham

Det ligner på forhånd en rimelig åben kamp, og det er værd at bemærke, at Dortmund er bookmakernes favorit til at vinde kampen. Der kunne ligge et interessant spil på Tottenham, som kan sikre sig førstepladsen med en sejr. Kane, Eriksen og de andre hurtige profiler bør få plads at løbe på. Du får følgende odds hos bet365:

  • Dortmund: 2.25
  • Uafgjort: 3.60
  • Tottenham: 3.25

Hvordan ser man Dortmund – Tottenham via live stream?

Du kan se Dortmund – Tottenham via live stream, og det kræver, at du opretter en profil hos Viaplay, som har rettighederne til Champions League i Danmark. Du får i øvrigt også adgang til Superligaen, Premier League og meget mere.

Hvornår spilles Dortmund – Tottenham?

Dortmund – Tottenham spilles tirsdag den 21. november kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.