Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 dec, 2017

CL: Optakt til Manchester United – CSKA Moskva

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Manchester United og CSKA Moskva, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Manchester United er sikre på førstepladsen

I denne uge skal vi have afgjort gruppespillet i Champions League-gruppespillet, og Manchester United møder CSKA Moskva på Old Trafford.

De Røde Djævle har domineret tungt i Gruppe A, og de sikrede sig avancement med sejre i de fire første kampe. Herefter skulle de møde Basel, og det var et decimeret United-mandskab, der startede på banen i Schweiz.

Flere af stjernerne kom på banen i løbet af anden halvleg, men det hjalp ingenting, og United tabte kampen 0-1. Selvom både CSKA Moskva og Basel kan komme op på siden af Uniteds 12 point, så tæller man indbyrdes opgør før målscore, og det ville dermed kræve en fire-måls-sejr før CSKA Moskva overhaler Manchester United.

United-manager Jose Mourinho har udtalt, at han kommer til at lave et par ændringer på holdet, men ikke for meget. Der spekuleres blandt andet i om Luke Shaw vil starte inde på venstrebacken, som Ashley Young har siddet tungt på i de seneste par kampe.

CSKA kæmper hårdt for avancement

Mens United allerede kan se frem til 1/8-finalerne i februar, så har CSKA Moskva fortsat alt at spille for. De ligger på ni point, hvilket Basel også gør, men de ligger på tredjepladsen, da de er dårligere indbyrdes ligesom deres målscore også er dårligere.

CSKA Moskva er i storform før kampen på Old Trafford. I sidste weekend vandt de russiske vicemestre på udebane imod Rubin Kazan, og i fredags vandt de så 6-0 over bundholdet Tosno.

De ligger i øjeblikket på tredjepladsen i den russiske Premier League med 35 point efter 19 kampe, og de har syv point op til Lokomotiv Moskva på førstepladsen.

CSKA Moskva har tidligere hentet point på Old Trafford

Mens det ikke gik som planlagt for CSKA, da de tog imod United i Moskva den 27. september, da de tabte 1-4, så kan de kigge tilbage på deres tidligere kampe på Old Trafford.

CSKA Moskva og Manchester United var også i samme Champions League-gruppe i 2009 og 2015. I 2009 fik CSKA Moskva 3-3 med hjem fra Old Trafford efter en fantastisk kamp. De var foran 3-1 efter 47 minutter, og burde virkelig have vundet kampen, men United-leverede et klassiske Fergie-comeback.

Paul Scholes reducerede til 2-3 efter 84 minutter, og Antonio Valencia udlignede til 3-3 i dommerens overtid.

CSKA Moskva har beholdt stammen på holdet i næsten et årti, og de er særdeles rutinerede, så de kan bestemt tage point fra et United-hold, som ikke har meget at spille for.

Odds på Manchester United – CSKA Moskva

På trods af motivations-forskellen, så er Manchester United stadig favoritter til at vinde kampen. bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds på kampen:

  • Manchester United: 1.44
  • Uafgjort: 4.75
  • CSKA Moskva: 8.00

Se Manchester United – CSKA Moskva via live stream

Du kan selvfølgelig se CL-kampen mellem Manchester United og CSKA Moskva direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så har du adgang til fodbold fra den danske Superliga, Premier League og samtlige Champions League-kampe. Opret dig i dag, og se fodbold på nettet!

Hvornår spilles Manchester United – CSKA Moskva?

Manchester United – CSKA Moskva spilles tirsdag den 5. december kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2407 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021