Den Røde Djævel lever efter uafgjort i England

Old Trafford bliver også kaldt ”Drømmenes Teater”

Gennem de sidste 27 år har Manchester United placeret sig som en af de helt store sværvægtere i europæisk fodbold

Det er den rigeste klub i verden

Sponsoratet koster milliarder og er så eftertragtet, at man sågar har kunnet sælge indersiden af spillertrøjen

Alt sammen skabt med én mand i spidsen, en mand, der unægtelig vil gå over i historien som en af legen med læderkuglens allerstørste personligheder

Spillere kommer og går, men Ferguson består

I år er det år et i den nye tidsregning i Manchester United

År et efter Sir Alex Fergusons selvvalgte pension

Sidste år gjorde han dem til mestre

I år roder kæmpeklubben rundt på en uværdig midterplacering i Premier League, og end ikke Europa League synes at være realistisk i næste sæson

Vil de i Champions League, skal de vinde den i år

Derfor kan det heller ikke have været uden et suk, at folk med sympati for ”De Røde Djævle” så, at det var de forsvarende mestre fra Bayern München, der var modstanderen i kvartfinalen

Tysk med et touch Sidste år var Bayern München klart Europas bedste fodboldhold

I år er de, om ikke endnu bedre, så i hvert fald lige så gode

Stadigvæk voldsomt effektive i perioder, men nu med et touch af elegance

En klassisk Guardiola krydret med tysk ”arbeit muss sein”

Frisk start Det blev en frisk start på kampen

Problemerne i Manchester Uniteds forsvar har været beskrevet spalte op og spalte ned

Fra kampens indledning virkede det som, at de havde fået besked på at angribe sig til et forsvar

Tilsat den velkendte angrebsmaskine fra Sydtyskland lovede det godt

Der skulle ikke mere end et par minutter til, før end begge hold havde givet tilskuerne øllen galt i halsen

Først var det gæsterne, der ville vise sig frem, men efter at have fumlet noget rundt fik Alexander Büttner sendt bolden afsted til en af de berømte røde omstillinger

Her lavede Danny Welbeck lækkerier i feltet og faktisk havde bolden i nettet

Men forinden var han blevet dømt for at have for højt løftet ben

Den var god nok

Ejerskab på bolden Men lige så stille satte gæsterne sig på tingene

Som man nærmede sig de 20 minutter, havde kampen udviklet sig til et sandt mesterstykke i pasningsspil

Boldbesiddelsen på 75-25 procent i Bayern Münchens favør vidner om en sand magtdemonstration, der ville have givet fortiders diktatorer vand mellem tænderne

Selv på lægterne var tyskerne overlegne

Det eneste der manglede, var mål, og så ville feinschmeckeren nok gerne have set nogle flere store chancer

Skal man sætte en finger på det stykke arbejde, som Guardiola har lavet på træningsanlægget på Säbener Strasse, er det at holdet i perioder spiller så meget i trekanter, at man glemmer at spille fremad

Mod halvlegens slutning skulle hjemmeholdet alligevel få den største mulighed

Det var Wayne Rooney, der lagde en genial aflevering til Danny Welbeck, som efter at have sat det tyske forsvar var helt, helt alene med Manuel Neuer i München-målet

Desværre for hjemmeholdet fik det 23-årige stjernefrø langt fra nok fart på den afslutning

Måske fordi han havde for meget tid, måske er det de ni kampe siden han har scoret, men i hvert fald endte det hele i en elendig afslutning og godt målmandsspil af Neuer

På trods af det manglende mål var det tydeligt, at United havde fundet nøglen

En hurtig bold op til angriberen, som så må finde på noget sublimt

141 kampe i Europa Ved starten af anden halvleg blev Uniteds levende legende, Ryan Giggs, skiftet ud

Hermed kan han meget vel have haft sin sidste optræden på den hjemmebane, hvor han har leveret lækkerier i mere end to årtier

Og helt som det har været kendetegnende i hans karriere, var det ikke en afsked, der havde de store armbevægelser

Med 141 europæiske optrædener i den røde trøje ville det have været på sin plads, at han blev skiftet ud med stående klapsalver, men sådan blev det ikke

Giggs mangler nu kun en enkelt kamp for at tangere Rauls rekord for den spiller med flest kampe i Europa

Falmet fodboldfort De fodboldfans, som har fulgt med i nogle år, vil kende Old Trafford som et af de meste frygtede forts i Fodboldeuropa

Her er man glad, hvis man som udebanehold har bolden en anelse og får skabt en chance eller to

Sådan var det langt fra i aften

Manchester United havde parkeret bussen så meget, at det var nærmest italiensk

Men det var dem, der spillede med mest hjerte, og det var også englænderne, der skabte de største chancer

Sådan var det i de første 45 minutter, og sådan startede anden halvleg også

Derfor var det heller ikke ufortjent, at Manchester United kom foran efter 58 minutter

Det var anføreren Nemanja Vidić, der steg til vejrs på et hjørnespark og helt fri kunne heade bolden i mål

Herefter levede ”Drømmenes Teater” for alvor

Men lige så fortjent var det, da gæsterne fik udlignet ni minutter senere

Bayern München har scoret i de seneste 60 kampe, og det kom de også til denne gang

Meget paradoksalt var det i en periode, hvor ”Die Roten” havde droppet matematikken og trekanterne og var vendt tilbage til det mere direkte spil

Et lynhurtigt angreb blev afsluttet af Bastian Schweinsteiger, der tæt under mål hamrede bolden i nettaget

Luften fuld af spanske gloser Kampen fortsatte i et hæsblæsende tempo og sluttede i drama og skænderier

De fleste af dem på spansk

Først var det Javi Martínez, der fik et gult kort efter en tackling på Javier Hernández

Og så fløj gloserne på spansk, indtil den spanske dommer Carlos Velasco Carballo fik dæmpet gemytterne

Han måtte hive de store ord frem igen, da en tosset Pep Guardiola brokkede sig over det røde kort, som blev tildelt Bastian Schweinsteiger kort før slutfløjt

Nuvel, det var heller ikke det største gule kort i historien, der blev givet efter, at tyskeren havde tacklet Wayne Rooney, hvilket også stod malet i hovedet på englænderen, som vel nok fik mere end, det frispark han kom efter