El Derby Madrileño venter i Lissabon

Et feststemt Stamford Bridge dannede en smuk ramme om den anden semifinale i årets Champions League sæson

Det blå hjemmehold havde fået kaptajn John Terry på højkant igen efter skaden i sidste uges opgør, som jo sluttede med kedelige 0-0

Det rødstribede udehold havde til gengæld smidt Raul Garcia på bænken til fordel for Adrian Lopez, som skulle ligge og støtte topscorer Diego Costa

Man havde på forhånd frygtet en meget taktisk affære, da ingen af holdene praktisk taget behøvede at komme frem, og da José Mourinho er ligeglad med, hvordan han vinder, så kunne det blive en fysisk lidelse at følge kampen

Frygteligt kedeligt De første 20 minutter var da heller ikke noget at skrive hjem om, og det var en tilfældighed, der næsten sendte spanierne i front

Koke tog et hjørnespark fra venstre side efter fire minutter og fik bolden retur igen

Han lagde den ind i feltet, hvor bolden fløj henover keeper Mark Schwarzer og på forunderligvis ramte både overligger og stolpe, inden Gary Cahill fik skovlet bolden over til et nyt hjørne

Chelsea havde da også lidt at byde ind med, men de forvaltede ikke en god frisparksmulighed lige uden for feltet, ligesom David Luiz´ ellers akrobatiske saksespark efter 22 minutter gik snert forbi

Mønstret fra det første opgør fortsatte med andre ord, og det var naturligvis dybt beklageligt

Masser af fejlafleveringer, små frispark, lange bolde ud i intetheden og dårlige kombinationer

To lyn over Broen Bedst som man var ved at gabe kæben af led, skete der endelig noget

Først slog Chelsea til med 10 minutter tilbage af halvlegen

Willian tog endelig et dybdeløb og fik driblet sig fri af to mand ved baglinjen, Cesar Azpilicueta var hurtigt over bolden og spillede den skråt bagud i feltet, hvor Fernando Torres – af alle – sparkede bolden ind via en Atlético-fod

Frustrationerne brød ud i lys lue hos spanierne, og især Costa brokkede sig gevaldigt og usympatisk

Men han kunne dog smile gevaldigt, da Atlético som manna fra himlen fik udlignet lige inden pausen

For en gangs skyld havde man flyttet mange folk med frem, bolden fik lov til at vandre, og anfører Thiago Mendes slog den flot mod bagerste stolpe, hvor Juanfran kom løbende og på stregen og i luften fik bugseret bolden modsat, hvor Lopez dukkede op som trold af æske og sendte bolden op i nettaget

Korrekt straffe til Los Colchoneros Atléti var dermed i en ønskeposition i anden halvleg, hvor de kunne trække sig tilbage og satse på omstillinger

Bolden sad nu også bedre fast på fødderne af spanierne, og de var tæt på 2-1, da de smukt kombinerede sig igennem i højre side efter et par minutter

Bolden endte hos Arda Turan modsat, men afslutningen sad lige på Schwarzer, som fik vippet bolden over

Så kom der gang i kampen, og Terry var kort efter tæt på at heade Chelsea på 2-1 efter et frispark fra Willian, men lange Thibaut Courtois, som jo er ejet af Chelsea, fik kastet sig ned som en lang orm og snuppede kuglen

Mourinho satsede allerede og tog Ashley Cole ud til fordel for Samuel Eto´o, som lagde sig lagde bag Torres i front

Det kom så til at koste – i den anden ende

Eto´o kom nemlig alt for sent på Costa i feltet i en satset tackling, og dommer Nicola Rizzola fløjtede korrekt for straffe

Det tog Costa selv, og han bankede den op i nettaget efter en times spil

Kæmpe triumf for Atlético Chelsea måtte kaste alt frem, og de var tæt på at udligne, da et skarpt frispark fra Willian blev headet på stolpen af Luiz, men bolden hoppede ud igen og eskpederet til hjørnespark

Træværket var bare ikke Chelseas bedste venner, for mens det var stolpe-ud i den ene ende, så blev overliggeren Atléticos fordel i den anden ende

Igen blev bolden slået bagom forsvaret i venstre side, hvor Juanfran lagde bolden ind

Her headede Turan på tværribben via Schwarzers hånd, og han fulgte selv op og kunne tappe bolden ind i det tomme net

Så var alt slut for Mourinho og Chelsea, men de forsøgte dog spagfærdigt at komme tilbage

Selvfølgelig ramte de igen stolpen veden ellers tam Eden Hazard, men heldet og dygtigheden var ikke med englænderne i aften

Dermed er det første gang, at to klubber fra samme by mødes i finalen, når Real Madrid venter i Lissabon d