Maribor – Liverpool: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Champions League-kampen Maribor – Liverpool, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Liverpool er storfavoritter i Maribor

Liverpool har favoritværdigheden, når de på udebane møder Maribor i Champions League. Der bør være kæmpe forskel på de slovenske mestre og et Premier League-tophold, men udebaner i Champions League kan ofte være tricky.

Maribor vandt i sidste sæson klubbens 14. mesterskab, og det er tredje gang, at de er med i Champions League-gruppespillet.

Maribor er en helt anden størrelse end Liverpool, og de vil formentlig forsøge at forsvare sig til et enkelt point, og det er ikke nødvendigvis dumt imod Liverpool.

Liverpool har haft det svært imod kompakte forsvar

Siden manager Jürgen Klopp overtog Liverpool har de haft store problemer med at dirke kompakte forsvar op. De henter gode resultater, når der er plads bag modstanderens forsvar, men sådan bliver det formentlig ikke i aftenens kamp.

Liverpool har generelt været meget dårligt kørende på det seneste. The Reds har kun vundet en af de seneste otte kampe, og det var en 3-2-sejr i Leicester. Deres seneste tre kampe imod Spartak Moskva, Newcastle og Manchester United er alle endt uafgjort.

Maribor er bedre kørende, men der er stor forskel på niveauet i den slovenske 1. SNL og Premier League. Maribor ligger i øjeblikket på andenpladsen i ligaen med 28 point efter 12 kampe, hvilket dog kun rækker til en foreløbelig andenplads.

Maribor – Liverpool: Trupnyt og skader

Maribor får Marko Suler og Matej Palcic tilbage fra skader, men de må fortsat undvære Denis Sme. Derudover blev sidste sæsons topscorer Luka Zahovic skadet ved den sidste træning, og han må desværre se kampen fra hospitalssengen.

Liverpool må undvære Sadio Mané, Nathaniel Clyne og Adam Lallana, som alle sidder ude med skader. Derudover har Jürgen Klopp bekræftet, at Lorius Karius starter mellem stængerne i stedet for Simon Mignolet, som stod weekendens derby imod Manchester United.

liverpool spillerne i 2017

Odds på Maribor – Liverpool

Liverpool er blevet gjort til enormt store favoritter imod Maribor, og 1.17 virker bestemt ikke særligt interessant. Man bør omvendt kigge på et spil imod Liverpool, hvis man vil have værdi i kampen. Du kan få disse odds hos bet365:

Se Maribor – Liverpool via live stream

Du kan selvfølgelig se aftenens Champions League-kamp mellem Maribor og Liverpool direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så vil du kunne se en masse fantastisk fodbold på nettet eller din mobil.

Hvornår spilles Maribor – Liverpool?

Maribor – Liverpool spilles tirsdag den 17. oktober kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.