Optakt: FC København – Vardar Skopje: Odds og live stream

Læs vores optakt til Champions League-kvalifikationskampen FC København – Vardar Skopje, se odds på kampen og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

FCK havde store problemer i Skopje

Det var ikke et kønt opgør i Skopje, da de to hold mødtes i sidste uge. FCK-spillerne havde store problemer med at sætte et enkelt angreb op, og de blev meget sjældent farlige. Omvendt havde Vardar ikke ikke det store besvær ved at komme til skud på Robin Olsens mål.

Første halvleg var generelt meget chancefattig, men der blev åbnet en smule op efter pausen. Desværre var makedonerne mest pågående, og det var ingen overraskelse, da Jonathan Balotelli bragede den i kassen til 1-0.

FCK kom naturligt nok længere frem på banen, men spillet fungerede stadig ikke. Den bedste mulighed kom i overtiden, hvor en returbold dumpede ned for fødderne af indskiftede Nicolaj Thomsen, som dog ikke fik ramt bolden. Dermed måtte FCK’erne rejse hjem med et dårligt udgangspunkt.

Defensiven bliver vigtig for FC København

Defensiven har set meget ringe ud i sæsonstarten, og de mangler i allerhøjeste grad Peter Ankersen på højre back. Han var med på bænken i kampen imod Hobro, men det er ikke til at sige, om han bliver klar til at starte imod Vardar.

Med salgene af Mathias Zanka og Ludwig Augustinsson, er det naturligt, at de skal bruge tid på at genopbygge forsvaret, men man havde ikke regnet med, at de var så langt fra. Imod Hobro blev Nicolai Boilesen uheldigvis skadet, og det gør kun Peter Ankersen endnu mere savnet.

Pierre Bengtsson sidder på venstrebacken, mens Erik Johansson og Michael Lüftner bør spille i midten, og det er så op til Peter Ankersens form om han er klar til 90 minutter allerede.

Vardar er ikke gode på udebane

På trods af det dårlige udgangspunkt, så er der håb forude for FC København, som plejer at være stærke i Parken. Vardar Skopje er nemlig langt fra et godt udehold, og de har ikke vundet en europæisk udekamp siden 2004.

Siden da, er det blevet til 11 kampe på europæiske udebaner med tre uafgjort og otte nederlag til følge. De blev presset alvorligt i bund i deres udekamp imod Malmø FF, men svenskerne var for uskarpe, og derfor blev de slået ud i Skopje.

Nøglen til FCK bliver at være ekstremt skarpe i felterne, for så skal de nok besejre Vardar. Angriberne skal score på de relativt få chancer, som de dog med garanti får, og derudover skal forsvaret lære at cleare en bold ud af kommunen.

Odds på FC København – Vardar Skopje

Mangler du lidt spænding til kampen, så kan du selvfølgelig oddse på den. Disse odds tilbydes i øjeblikket af bet365:

1X2:

  • FC København: 1.57
  • Uafgjort: 3.75
  • Vardar Skopje: 6.00

Går videre:

  • FC København: 2.00
  • Vardar Skopje: 1.80

TV og live stream til FC København – Vardar Skopje

Du kan selvfølgelig se den vigtigt Champions League-kvalifikationskamp i både TV og på live stream. Ser du den foran kassen, så skal du tune ind på TV3+, som starter optakten klokken 19.00.

Vil du i stedet se FCK – Vardar på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste. Her kan du se Champions League, Superligaen, Premier League og meget mere.

Hvornår spiller FC København – Vardar Skopje?

FC København – Vardar spiller onsdag den 2. august kl. 20.00

Hvor spiller FC København – Vardar Skopje?

FC København – Vardar spiller i Parken, Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.