Optakt og live stream til FC København – MSK Zilina i CL-kval

FC København havde problemer i Zilina

Onsdag aften tager FC København imod de slovakiske mestre fra MSK Zilina i anden runde af Champions League kvalifikationen. Danskerne fik et næsten perfekt udgangspunkt, da de vandt 3-1 i det første opgør i det nordlige Slovakiet.

Det startede ellers rigtigt skidt for FCK, som til tider blev spillet under tæppet i første halvleg. Pierre Bengtsson, der tidligere har gjort det fantastisk i den hvide trøje, havde gang på gang problemer med højrekant Eligijus Jankauskas, som sammen med sin backkollega havde frit spil i højre side.

Venstrekant Youssef Toutouh blev taget ud i pausen, mens Pierre Bengtsson blev pillet ud efter en times spil, og det hjalp betydeligt på spillet. Nogenlunde samtidig fik Miroslav Kacer et meget dumt rødt kort, som ændrede kampens karakter betydeligt.

Andrija Pavlovic vendte opgøret på omkring 15 minutter med sit hattrick, og der er næsten ingen tvivl om, at FC København går videre til tredje runde af Champions League kvalifikationen. Serberen har fået selvtilliden igen, og han er nok det bedste bud på en FCK-topscorer i denne sæson.

Stærk slovakisk modstander

Selvom FC København vandt udekampen i Slovakiet med 3-1, så lyver resultatet en smule. Zilina var det bedste hold i første halvleg, og de burde egentlig have scoret mere end det ene mål, som Nikolas Spalek headede ind.

Slovakkerne er teknisk på et meget højt niveau, men FC København har et højere fysisk niveau. Derudover så taler den europæiske erfaring meget til FCKs fordel, da de trods alt er vant til det.

Zilina er dog ikke stærkere end, at de hentede nul point i deres hidtil eneste Champions League gruppespil. De var i 2010 i gruppe med Chelsea, Marseille og Spartak Moskva, og de blev sendt ud på røv og albuer med 3-19 i målscore og seks nederlag.

Malmø FF eller Vardar Skopje venter

Med en 3-1 sejr på udebane i Slovakiet, så må FC København slet ikke smide den væk i Parken. I den tredje og dermed næstsidste runde af CL-kvalifikationen har FC København trukket vinderen af mødet mellem Malmø FF og Vardar Skopje.

De spillede på overraskende vis 1-1 på Swedbank Stadion i Malmø i onsdags, og derfor kan Vardar muligvis blive modstanderen for FC København. De to hold mødes i Skopje onsdag aften, og Malmø er nu tvunget ud for at score mindst et mål.

Se FC København – MSK Zilina på TV eller live stream!

Hvis du vil se FC København – MSK Zilina på TV, så skal du finde TV3+. Optakten begynder 19.00, mens der er kick off kl. 19.30.

Ejer du ikke et TV, så kan du se kampen på live stream. Viasat har rettighederne til kampen, og de sender den derfor på deres streamingtjeneste Viaplay, som dog kræver oprettelse.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.