Optakt til AaB – Brøndby IF

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF, find odds, og se kampen på live stream.

Brøndby har haft det meget svært i Aalborg

Superliga-søndagens sidste kamp spilles i Aalborg, hvor Brøndby IF kommer på besøg. Det ligner umiddelbart en fed kamp, selvom Brøndby tidligere har haft det meget svært på Aalborg Portland Park, så er de klare favoritter til at vinde søndag aften.

Brøndby vandt, sidst de var på besøg i Nordens Paris, men før sejren i 2016 var det seks år siden, at de hentede tre point deroppe.

I mellemtiden fik de flere grimme nederlag, som f.eks. 3-0-tabet under Thomas Frank, hvor Nikolaj Thomsen og Lukas Spalvis scorede målene.

Kasper Kusk er tilbage i Aalborg

Thomsen og Spalvis er for længst fortid i Aalborg, men til gengæld er Kasper Kusk vendt hjem til sin barndomsklub, hvor han fik sit store gennembrud i 2013/2014-sæsonen.

AaB kunne naturligt nok ikke holde på kanten, men efter mislykkede skifter til først Twente og siden FC København, er nordjyden nu tilbage, og det kan vise sig vigtigt for AaBs muligheder.

AaB-holdet har manglet noget offensiv firepower, og de har skillet sig af med flere af de mislykkede Kusk-erstatninger, men nu har de altså fået den rigtige vare tilbage.

Han gjorde comeback imod Silkeborg, og fik flere gange vist prøver på sit store talent, men det var ikke nok til at hente point på JYSK Park. Nu skal han og AaB-holdet forsøge at tage revanche imod Brøndby, som de ikke har besejret siden den omtalte 3-0-kamp i januar 2016.

Brøndby har set stærke ud i det nye år

Og det bliver ikke en nem opgave for AaB. Brøndby har set virkelig stærke ud i 2018, og de ligner nu det bedste bud på en guldvinder, selvom FC Midtjylland stadig ligger på Superligaens førsteplads.

BIF startede med at slå FC København i Parken med 1-0 i DBU Pokalen, og i sidste weekend spillede de imod Lyngby.

Der var tydelig klasseforskel på Brøndby og Lyngby, og 3-1-resultat fortæller ikke engang, hvor dominerende Brøndby var.

Det er tydeligt, at Brøndby-holdet har haft en god pre-season, hvilket flere af spillerne også har fortalt.

Det virker til, at Kamil Wilczek, Simon Tibbling og Hjortur Hermannson har givet den en skalle, da de har overtaget pladserne fra hhv. Jan Kliment, Besar Halimi og Paulus Arajuuri.

Odds på AaB – Brøndby IF

Hvis du alligevel vil live streame Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF, så kan du også overveje at spille på den. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 15/02 – 15.45

  • AaB: 4.75
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby IF: 1.75

Live stream AaB – Brøndby IF

Du kan live streame kampen mellem AaB og Brøndby hos Viaplay. Hvis du hellere vil se kampen i TV, så skal du tune ind på TV3+, hvor optakten begynder 17.00.

Hvornår spilles AaB – Brøndby IF?

AaB – Brøndby starter søndag den 18. februar kl. 18.00 på Aalborg Portland Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.