Optakt til AGF – Silkeborg IF

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og Silkeborg IF, find odds, og se kampen på live stream.

AGF uden point under David Nielsen

David Nielsen har fået en mareridtsstart som cheftræner i AGF. De har tabt de fire første kampe, og flere af nederlagene har været meget frustrerende, men de kan ikke bruge det til noget nu.

De tabte senest 1-0 i Randers på et sent selvmål af Pierre Kanstrup, og de bliver med al sandsynlighed en del af nedrykningskampen i årets Superliga.

Det er ikke fordi spillet har ændret sig særligt meget i forhold til, da Glen Riddersholm var træner, men AGF-spillerne har set overtændte ud i flere kampe.

Dino Mikanovic blev vist ud i kampen imod Lyngby, og senest blev Daniel A. Pedersen ligeledes vist ud. Derudover har Martin Spelmann ved flere lejligheder lignet en, der ligefrem gik efter at få en tidlig badebillet.

AGF har to mand i karantæne

De mange kort koster selvfølgelig også i karantæneregnskabet, og til kampen imod Silkeborg må de undvære to spillere. Det drejer sig om angriber Kasper Junker og midtbanemand Daniel A. Pedersen.

David Nielsen har virket glad for Kasper Junker, og selvom han ikke startede inde imod Randers, så bliver han nok savnet, men de har alligevel en solid angriber i Morten ”Duncan” Rasmussen, som ikke har været så meget inde i varmen på det seneste.

Daniel A. Pedersen bliver ikke savnet medmindre de også må undvære Adama Guira, som har været skadet på det sidste. Derudover må AGF undvære Alexander Juel Andersen, som ikke kommer i kamp før 2018.

Silkeborg er Superligaens dårligste udehold

Silkeborg har fået en fornem start på deres nye stadion JYSK Park. Den første kamp på det nye stadion blev spillet imod AGF, og en underholdende kamp endte 2-1 til AGF.

På udebane har historien dog været en anden for Silkeborg. De er Superligaens dårligste udehold, og de har kun hentet et point i hele otte kampe, hvilket står i stærk kontrast til de 13 point, som holdet har hentet syv hjemmekampe.

AGF tog imod Silkeborg to gange i sidste sæsons Superliga, og de formåede ikke at vinde over dem. Generelt virker presset på AGF til at være større end spillerne kan klare, og de har hårdt brug for en sejr i lørdagens kamp.

Se højdepunkterne fra AGF seneste sejr over Silkeborg:

Odds på AGF – Silkeborg IF

AGF er bookmakernes favorit til at vinde kampen over Silkeborg, og man kan da overveje et spil på gæsterne. Du får følgende odds hos bet365:

  • AGF: 2.00
  • Uafgjort: 3.50
  • Silkeborg IF: 3.60

Se AGF – Silkeborg IF via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem AGF og Silkeborg direkte via live stream. Opret en profil hos Viaplay for at få adgang til kampen.

Hvornår spilles AGF – Silkeborg IF

AGF – Silkeborg IF spilles lørdag den 18. november kl. 16.00 på Ceres Park i Århus.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.