Optakt til Barcelona – Chelsea

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Barcelona og Chelsea, hvor du finder odds og live streaming muligheder!

Barcelona og Chelsea er blevet en Champions League-klassiker

Der venter en fantastisk kamp mellem Barcelona og Chelsea, som onsdag aften mødes i 1/8-finalen i Champions League. De to mandskaber spillede 1-1 i det første opgør på Stamford Bridge i London, og nu venter returkampen på mægtige Camp Nou i Barcelona.

Chelsea gjorde det flot i den første kamp, og særligt Willian skabte store problemer for Barcelonas forsvar, men vi kan forvente en helt anderledes kamp i Barcelona.

Barca har været relativt svage på udebane i Champions League over de senere år, men de er skræmmende stærke på hjemmebane.

Barcelona og Chelsea har mødt hinanden mange gange over de senere år. Man husker særligt semifinalerne i 2009, hvor Andres Iniestas udligning i overtiden sikrede Barcelona finalepladsen.

Chelsea slog dog Barca ud i 2012, og de klubbens eneste CL-trofæ efterfølgende. Dermed er det Barcelona, der har hævn til gode, og mange af spillerne var også på holdet for seks år siden.

Barca-stjerner er blevet klar til kampen

I Barcelona har der været lidt tvivl omkring nogle af holdets profiler op til den vigtige Champions League-kamp imod Chelsea.

Andres Iniesta blev skadet i Barcas topkamp imod Atletico Madrid i La Liga, og mange forventede, at han ville sidde ude i tre til fire uger.

Han er dog kommet sig relativt hurtigt over skaden, og han er en del af manager Ernesto Valverdes trup til kampen.

Det samme er Lionel Messi, som var blevet hjemme i Barcelona, da holdet vandt 2-0 i Malaga.

Messi er netop blevet far til sit tredje barn, men han er selvfølgelig klar til at spille den vigtige CL-kamp imod Chelsea.

Før det første opgør i London var der den sædvanlige snak omkring, at Chelsea var et af meget få hold, som han aldrig havde scoret imod. Det fik han dog ændret på med sit mål til 1-1, og der er stor sandsynlighed for, at han øger sin måltotal i aftenens kamp.

Chelsea har underpræsteret i Premier League

Omkring juletid så det rigtigt godt ud for Chelsea. De gik videre fra en svær CL-pulje med både Roma og Atletico Madrid, og de lå på andenpladsen i Premier League efter en flot juleperiode.

Siden da er det kun gået ned ad bakke for de forsvarende Premier League-mestre. I flere kampe har det virket som om, at spillertruppen ikke længere tror på Antonio Conte.

Chelsea er gledet ned på femtepladsen i Premier League, og det virker svært for dem at ende i top fire, så de kan kvalificere sig til næste sæsons Champions League, hvilket er strengt nødvendigt for klubbens forretningsmodel.

Chelsea vandt 2-1 over Crystal Palace i weekenden, men havde tabt de to seneste kampe imod Manchester United og Manchester City.

Særligt i kampen imod Manchester City så det sløjt ud fra Chelsea. Et klip, der viser deres passive forsvarsspil har ramt overskrifterne, og det kan du se her:

Der venter altså Chelsea en meget svær kamp, og de skal have mange marginaler på deres side, hvis de skal slå Barcelona ud af Champions League.

Det står i hvert fald klart, at Chelsea skal frem og score minimum et enkelt mål, og samtidigt skal de holde Barcelona væk fra Thibaut Courtois’ mål.

Odds på Barcelona – Chelsea

Barcelona er selvfølgelig klare favoritter til at vinde kampen imod Chelsea. Bookmakerne forventer en kamp domineret af hjemmeholdet, men udelukker ikke muligheden for en overraskelse. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 14/03 – 12.00

  • Barcelona: 1.53
  • Uafgjort: 4.33
  • Chelsea: 7.00

Live stream Barcelona – Chelsea

Du kan både se Champions League-kampen mellem Barcelona og Chelsea via live stream og i TV. Viasat har rettighederne til Champions League i Danmark, og derfor skal du oprette en profil hos Viaplay, hvis du vil se Champions League via online live streaming.

Hvornår spilles Barcelona – Chelsea?

Barcelona – Chelsea starter onsdag den 14. marts kl. 20.45 på Camp Nou.

Foto: Wikipedia

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.