Paris Saint-Germain – Anderlecht: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Champions League-kampen Paris Saint-Germain – Anderlecht, find odds, og se kampen på live stream.

PSG kan sikre avancement med sejr

Paris Saint-Germain valgt at opruste kraftigt i sommerens transfervindue ved at hente Neymar og Kylian Mbappé til klubben. De to stjerner danner et af klodens bedste angreb sammen med Edinson Cavani.

PSG har fået en perfekt start på den svære gruppe, og franskmændene har hentet ni point i de første tre kampe. De har tre point ned til Bayern München på andenpladsen, mens Celtic ligger på tredjepladsen med tre point.

Vinder PSG kampen imod Anderlecht, så er de formentlig sikret videre værd i Champions League-turneringen medmindre Celtic overraskende vinder kampen imod Bayern München.

Anderlecht har fået tæsk i svær CL-gruppe

Det har været en mindre sjov omgang for Anderlecht, som endnu ikke har scoret et mål i turneringen. Belgierne ligger på fjerdepladsen, og kommer nok til Paris for at undgå en lussing snarere end de vil jagte point.

PSG og Anderlecht mødtes i Bruxelles for 14 dage siden, og franskmændene vandt en stensikker 4-0-sejr på Stade Constant Vanden Brock. Mbappé scorede allerede efter to minutters spil, og Edinson Cavani fordoblede føringen kort før pausen.

Neymar scorede til 3-0 efter 66 minutters spil, mens Angel Di Maria lukkede festen til 4-0 kort før tid. Det er i øvrigt værd at bemærke, at Anderlecht havde størstedelen af boldbesiddelsen, men PSG har enormt hurtige spillere i front, og de er meget farlige, hvis man giver dem plads.

Neymar har friske ben

En af disse hurtige angribere er brasilianske Neymar, der kom til klubben fra Barcelona i sommers. Selvom 222 millioner euro er en voldsom pris, så kan han vise sig at være det værd for PSG, hvis budget udelukkende afhænger af, hvad UEFA tillader dem at bruge i forhold til Financial Fair Play.

Neymar fik en meget dum udvisning i den forrige ligakamp imod Marseille på Stade Velodrome. Det betød, at han sad ude i PSGs 3-0-sejr over Nice i weekenden, og han har dermed friske ben, når de møder Anderlecht tirsdag aften.

Der går rygter om, at PSG-træner Unai Emery overvejer at droppe Kylian Mbappé i startopstillingen. Han svarede kryptisk på gårsdagens pressekonference omkring Mbappes formkurve.

– Kylian starter muligvis i morgen aften, men det kan også være, at han ikke gør. Jeg har analyseret hans seneste 10 kampe, og generelt leverer han på et højt niveau, men der har også været præstationer under middel.

Han ville i så fald blive erstattet af Angel Di Maria eller Julian Draxler.

kylian mbappe, neymar og cavani i PSG

Odds på Paris Saint-Germain – Anderlecht

PSG er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen, og det er tvivlsomt om man finder værdi på franskmændene. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

Se Paris Saint-Germain – Anderlecht på live stream

Du kan selvfølgelig se CL-kampen mellem PSG og Anderlecht direkte på live stream tirsdag aften. Opret en profil hos Viaplay, og så kan du se alle kampe fra Champions League direkte på live stream via din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Paris Saint-Germain – Anderlecht?

Paris Saint-Germain – Anderlecht spilles tirsdag den 31. oktober kl. 20.45 på Parc des Princes.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.