Premier League: Optakt til Watford – Tottenham

Læs vores optakt til Premier League-kampen Watford – Tottenham, se odds, og find ud af, hvordan man ser kampen på live stream.

Tottenham har godt styr på Watford

Lørdag eftermiddag mødes Watford og Tottenham i Premier League. Selvom Watfords stadion Vicarage Road ligger i en forstad til London, så er der ikke mere end 20 kilometer til White Hart Lane.

Tottenham plejer at have særdeles godt styr på Watford, og Spurs har vundet de seneste syv indbyrdes opgør imod The Hornets. De var meget overlegne i sidste sæsons kampe, hvor de vandt 4-1 på Vicarage Road, mens de vandt 4-0 hjemme på White Hart Lane.

Faktisk har Watford aldrig formået at besejre Tottenham i Premier Leagues historie. De har mødt hinanden otte gange siden 1999, og Tottenham har vundet seks, mens to er endt uafgjort. Den slags statistikker skal dog tages med et gran salt.

Watford har været overraskende gode

På trods af den åbenlyse klasseforskel mellem de to hold, så bliver det bestemt ikke nogen nem ogpave for Tottenham-holdet. Der er kun tre point mellem Tottenham på syvendepladsen og Watford på ottendepladsen, og generelt har Watford været overraskende gode i denne sæson.

Det er dog ikke fordi, at Vicarage Road har fungeret som et fort for Watford-holdet, og de har kun hentet otte point i de syv hjemmekampe indtil videre. Tværtimod har de været Premier Leagues fjerdebedste udehold med 13 point, hvilket kun er overgået af Manchester City, Chelsea og Burnley.

Watford hentede i sommers den ellers ukendte brasilianer Richarlison, og han har taget Premier League med storm. Han har scoret fem mål, og lagt op til yderligere fire i sine første 13 Premier League-kampe, og han er en konstant trussel for modstandernes forsvarsspillere.

Tottenham skal have point på kontoen

Tottenham har haft en fornuftig sæson, og de har nydt stor succes i Champions League, hvor de er sikret førstepladsen i en gruppe med Real Madrid og Dortmund.

De er dog gået en smule i stå på det seneste, og de har kun vundet en af de seneste fem Premier League-kampe. Det hører dog også med til historien, at de har mødt Manchester United, Crystal Palace, Arsenal, West Bromwich og Leicester.

De dårlige resultater har sendt Tottenham ned på syvendepladsen med kun 24 point efter 14 kampe, og de har fire point op til ærkerivalerne fra Arsenal på fjerdepladsen. Målet må være at kvalificere sig til næste sæsons Champions League, hvilket de har besværliggjort på det seneste.

Odds på Watford – Tottenham

På trods af de dårlige resultater, så er Tottenham alligevel klar favorit til at vinde kampen, hvis man spørger bookmakerne. Du får følgende odds på kampen hos bet365:

  • Watford: 5.00
  • Uafgjort: 3.80
  • Tottenham: 1.66

Hvordan ser man Watford – Tottenham via live stream?

Premier League har ændret reglerne op til denne sæson således, at kun én PL-kamp kan sendes direkte ad gangen, og det er derfor ikke muligt at se kampen mellem Watford og Tottenham, hverken i TV eller på et live stream. Vi opdaterer artiklen, hvis noget ændrer sig.

Hvornår spilles Watford – Tottenham?

Watford – Tottenham spilles lørdag den 2. december kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.