Real Madrid – Tottenham: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Champions League-kampen Real Madrid – Tottenham, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Real Madrid skal slå Tottenham hjemme

Tirsdag aften byder på et brag af en kamp i Champions Leagues Gruppe G. De dobbelte forsvarende CL-vindere fra Real Madrid tager hjemme på Santiago Bernabeu imod Tottenham, og vi forventer en festlig omgang.

Real Madrid har ikke fået den perfekte sæsonstart, og de er allerede fem point efter Barcelona i årets La Liga, men de har maksimum point efter de første to Champions League-runder. I den første kamp mødte de APOEL hjemme på Bernabeu, og det blev en stensikker 3-0-sejr.

Senest besøgte Real Madrid Borussia Dortmund, og her vandt spanierne 3-1 efter en fantastisk kamp. Tottenham er ligeledes kommet flot fra start med seks point. De vandt 3-1 på Wembley over Borussia Dortmund, og de vandt også 3-0 over APOEL. Dermed kæmper dagens modstandere om en førsteplads i Champions Leagues dynamitpulje.

Tottenham kan klare sig med et point

Tottenham må umiddelbart være tilfredse med et enkelt point på Santiago Bernabeu. Real Madrid har et hold med verdensklassespillere over hele linjen, og selvom de må undvære et par stykker, så er de stadig skræmmende stærke hjemme i Madrid.

I Champions League-regi har Real Madrid vundet ni af de seneste 10 hjemmekampe, og de har besejret modstandere som Atletico Madrid, Bayern München, Napoli og Manchester City.

Omvendt viste Tottenham ikke særligt meget styrke i sidste års Champions League-gruppespil, hvor de kun vandt en af de tre gruppekampe på udebane. De vandt 1-0 i Moskva over CSKA, spillede 0-0 i Leverkusen og så tabte de 2-1 i Monaco, og dermed må man formode, at Spurs-manager Mauricio Pochettino vil være tilfreds med et enkelt point i Madrid.

Real Madrid – Tottenham: Trupnyt og skader

Real Madrid må undvære den faste højreback Dani Carvajal, reserven Mateo Kovacic og så Gareth Bale, som skadet i størstedelen af tiden.

Det ventes, at Zinedine Zidane stiller i en 4-4-2 ligesom i weekendens 2-1-sejr over Getafe med Cristiano Ronaldo og Karim Benzema på toppen, mens Nacho overtager højre backen.

Tottenham må undvære Dele Alli, som sidder ude med karantæne, og så har de hverken Danny Rose eller Ben Davies til rådighed på venstre back. Derudover bliver hverken Moussa Dembélé, Erik Lamela eller Wictor Wanayama klar til kampen.

Odds på Real Madrid – Tottenham

Real Madrid er selvfølgelig store favoritter til at vinde dagens kamp på Santiago Bernabeu. Du kan få følgende kampodds på Real Madrid – Tottenham:

  • Real Madrid: 1.45
  • Uafgjort: 5.10
  • Tottenham: 7.00

Se Real Madrid – Tottenham via live stream

Du kan selvfølgelig se Champions League-kampen mellem Real Madrid og Tottenham direkte via live stream. Du skal oprette en bruger hos Viaplay, hvorefter du kan se Champions League, Premier League, Superligaen og meget andet fodbold direkte på din computer eller smartphone.

Hvornår spilles Real Madrid – Tottenham?

Real Madrid – Tottenham spilles tirsdag den 17. oktober kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.