- 27 nov, 2013

Rent Galamatias i Madrid

Det var et noget anderledes Real Madrid-mandskab, der onsdag aften tog imod Galatasaray i Champions League gruppe B

De mange skader hos den spanske kongeklub havde gjort, at cheftræner Carlo Ancelotti var nød til at ryste posen godt og grundigt for at finde sin opstilling

Yngste startellever Resultatet var, at hjemmeholdet stillede med den yngste startellever, man har set i mands minde

På kanterne var det ikke overraskende Gareth Bale og Angel Di Maria

Sidstnævnte var gledet ind i stedet for en skadet Cristiano Ronaldo

På midtbanen var, der blevet plads til Isco, som klubben hentede i sommer i Malaga, mens den 21-årige brasilianer Casemiro også havde fundet vej til de 11 udvalgte

Helt på toppen var byens helt store håb, den hjemmedyrkede Jesé Rodriguez

Det er efterhånden længe siden, at man for alvor har dyrket sine egne talenter i Real Madrid, og det er noget de lokale kan lide

Tyrkerne var pressede Men hvor Real Madrid er så godt som sikre på at ende i playoff-kampene, ser tingene helt anderledes udfor de tyrkiske mestre fra Galatasaray

Nederlaget i København gjorde ondt, og har efterladt Roberto Mancinis mandskab i en situation, hvor de kan ende helt ude i turneringsmørket

Derfor kan det heller ikke havde været en ønske situation, at man var nød til at have holdets ellers så flyvende hollænder på bænken

Wesley Sneijder har døjet med en lårskade og meldingen var, at han kun var blevet 50 procent klar

Ronaldo light Det blev en frisk start på kampen, hvor Real Madrid unge drenge lignede en flok, som ville bevise, at de er den hvide trøje værdig

Først var det Gareth Bale, der var tæt på, og dernæst var det hjemmebanefavoritten Jesé, der fik en fin mulighed

Jesé beskrives i Madrid, som en Ronaldo light, og det kan meget vel være rigtigt, men i så fald er der et langt stykke vej igen

I hvert fald var det en chance, som den rigtige udgave havde puttet i kassen

Men som kampen rundede de tyve minutter var gassen gået noget af ballonen

Real Madrid manglede intensitet, mens tyrkerne var så defensive i deres tilgang til spillet, at man ikke var i tvivl om, at der sidder en italiener på bænken

Ramos i bad Som man så sad der og var at blive lullet i søvn, sørgede Sergio Ramos for, at der alligevel skete lidt

Den spanske forsvarsspiller fældede Umut Bulut lige uden for feltet, og da Bulut var bagerste mand, måtte Ramos gå tidligt i bad

På det tidspunkt var der spillet 25 minutter af kampen

Ancelotti var ikke sen til at reagere, da han med det samme skiftede forsvarsspilleren Nacho ind i stedet for Jesé, og så var der ikke mere light i denne omgang

Ronaldo tid til telefon Det gjorde på ingen måde tingene bedre rent spillemæssigt, at Real Madrid kun var 10 mand

Tyrkerne havde fortsat fokus på defensiven, og det varede ikke længe, før man som tilskuer sad og havde tid til alt andet end fodbold

Det så man også på tribunen, hvor Kong Cristiano Ronaldo nikkede anerkendende med telefonen til øret, da Gareth Bale efter 37 minutters spil, gjorde det til 1-0 på et frispark

Fra cirka 30 meter beviste waliseren, at han kan gå hen og blive de mere end mange millioner værd, som klubben betalte for ham i sommer

Men føringen varde ikke længe, for på det efterfølgende angreb sled Umut Bulut sig fri i feltet og kunne, på en aflevering fra Drogba, gøre det til 1-1

Mod slutningen af halvlegen var det som om, at målene fik tændt en lille ild i hjmmeholdet, og kort før pausen havde Gareth Bale endnu en mulighed for at komme på tavlen

Fem minutter føltes som 15 De sidste 45 minutter startede ikke mindre trist, end de første var forløbet

De første fem minutter føltes som 15, men så helt ud af de blå kom hjemmeholdet foran

Det var to af de rutinerede kræfter på Real Madrids hold, som gjorde arbejdet

Langt udefra fandt Ángel Di Maria Álvaro Arbeloa

Han havde taget en af sine sjældne ture ind i feltet og kunne let gøre det til 2-1 til stor jubel for Xabi Alonso, der lå og varmede op

De to har kendt hinanden i årevis og spillede også på hold sammen tilbage i Liverpool

Kortefter var spanieren igen på spil i feltet men røg i græsset, hvorefter hele det halvfyldte stadion ville have straffe, men den skotske dommer vinkede afværgende

Føringen til 2-1 fik tyrkerne til at falde sammen

Først var det igen Arbeloa, der havde en chance, som dog gik forbi mål, men efter 63 minutter leverede han en assist, da Ángel Di Maria gjorde det til 3-1

Totalt tyrkisk kollaps Selv om tyrkerne bragte Wesley Sneijder på banen,var det som om,at de rødblusede Gala-spillere havde givet op

Derfor blev det mest interessante i kampens slutning da også, da tilskuerne efter 77 minutter hyldede CR7 med 45 000 masker af hans ansigt, mens sang deres støtte til hans kandidatur til Ballon d’Or

Men præcis som man så det i den første kamp i Istanbul, ramlede tingene for de tyrkiske løver

Selvom de var en mand i overtal formåede de slet, slet ikke at få sat aftryk på tingene

Derfor kunne Isco også lave sit syvende sæsonmål og gøre det til resultatet 4-1, med ti minutter igen