Roma – Chelsea: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Roma og Chelsea, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream.

Fantastisk kamp på Stamford Bridge

Chelsea og Roma mødtes i det omvendte opgør for et par uger siden, og de leverede en fantastisk kamp på Stamford Bridge i London. Chelsea kom foran 2-0 efter 37 minutters, og kampen kunne se afgjort ud, men Roma spillede en imponerende anden halvleg, og kampen endte 3-3.

Roma dominerede faktisk i store dele af kampen, og de kunne godt have hentet alle tre point. Både Roma og Chelsea har spillet tre kampe siden da, og de er alle blevet vundet. Roma har hentet tre 1-0-sejre i Serie A over Torino, Crotone og senest Bologna.

Chelsea har besejret Watford, Everton og Bournemouth, og de forsvarende Premier League-mestre har nu nærmet sig de andre tophold. The Blues ligger på fjerdepladsen med 19 point efter 10 kampe, og de har dermed ni point op til Manchester City på førstepladsen.

N’Golo Kanté er tvivlsom

En af Chelseas vigtigste spillere, N’Golo Kanté, er tvivlsom til kampen imod Roma. Han deltog i mandagens træning med holdet, men cheftræner Antonio Conte har ikke lyst til at gamble med spillerens helbred, og en beslutning bliver taget tættere på kampstart.

Han understreger dog, at franskmanden spiller, såfremt han er klar:

– Jeg håber, at han bliver klar til kampen. Jeg kender udmærket spillerens betydning for holdet, men jeg er nødt til at være sikker på, at han er klar. Jeg håber på, at han bliver klar, men jeg vil foretrække ikke at risikere noget. Hvis han er klar, så spiller han.

Roma kan overtage Chelseas førsteplads

Chelsea og Roma ligger før tirsdagens kampe på gruppens første- og andenplads. Chelsea har hentet syv point i de første tre kampe, og er blandt andet det eneste udehold, der har vundet på Wanda Metropolitano i Madrid.

Roma ligger lige efter med fem point, og de kan dermed overhale Chelsea, hvis de vinder kampen på Stadio Olimpico. Atletico Madrid har overraskende kun hentet to point i de første tre kampe, og man kan forvente en spændende afslutning på gruppen.

Chelsea må undvære højre wingback Victor Moses, mens også Baba Rhaman sidder ude. Kanté er som sagt tvivlsom tilkampen.

Romas Rick Karsdorp er netop blevet korsbåndsskadet, og kommer formentlig først tilbage i næste sæson. Ellers kan romerne stille i stærkeste opstilling.

Se Edin Dzekos fremragende mål fra kampen i London:

Odds på Roma – Chelsea

Bookmakerne spår en meget lige kamp på Stadio Olimpico. Chelsea har et stærkere hold, mens Roma har hjemmebanefordelen. Du kan få disse odds på kampen hos bet365:

  • Roma: 2.70
  • Uafgjort: 3.40
  • Chelsea: 2.75

Se Roma – Chelsea på live stream

Du kan se CL-kampen mellem Roma og Chelsea direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og se alle Champions League-kampe via live stream.

Hvornår spilles Roma – Chelsea?

Roma – Chelsea spilles tirsdag den 31. oktober kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.