Rosenborg BK – Zenit Skt. Petersborg: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Europa League-kampen Rosenborg BK – Zenit Skt. Petersborg, find odds, og se kampen på live stream.

Zenit har været gruppens stærkeste hold

Det ligner en meget spændende Europa League-kamp mellem Rosenborg og Zenit. De norske mestre er godt på vej mod endnu et mesterskab, som de formentlig sikrer sig i weekenden.

Zenit lå længe på førstepladsen i den russiske Premier League, men de er gået i stå, og resultaterne har ikke været gode på det seneste.

Russerne fører ganske vist gruppen med maksimum point efter de første tre kampe, men det kan også åbne op for Rosenborgs muligheder. Zenit kan sagtens tåle at tabe point, mens Rosenborg vil gå benhårdt efter sejren hjemme på Lerkendal.

Zenit vandt 3-1 i det omvendte opgør i Skt. Petersborg, og der skal da ikke herske tvivl om, at de mand for mand er langt stærkere end Rosenborg. Nordmændene har dog leveret flere fine præstationer imod bedre hold i årets europæiske turneringer.

Rosenborg har overrasket i Europa

I kraft af det norske mesterskab i 2016, skulle Rosenborg indlede denne sæson med Champions League-kvalifikationskampe. I første omgang mødte de Dundalk fra Irland, og Rosenborg gik med nød og næppe videre.

Herefter mødte de Celtic, og selvom de ikke blev spået mange chancer, så fik de 0-0 med hjem fra Celtic Park i det første opgør. Skotterne vandt dog returkampen i Trondheim med 1-0, og dermed blev Rosenborg sendt i Europa League-kvalifikationen.

Her skulle de op imod Ajax, og de indtog endnu en gang en underdog-rolle. De vandt utroligt nok 1-0 på Amsterdam ArenA, og de vandt tilmed hjemmekampen med 3-2 på imponerende vis. Samuel Adegbenro scorede i begge kampe, mens Nicklas Bendtner også noterede sig for en kasse.

Nicklas Bendtner får hovedrolle

Netop Bendtner kan også få en hovedrolle i aftenens kamp. Han har en fysik på international klasse, og i disse kampe, hvor Rosenborg-holdet må regnes som underdogs, er han meget brugbar som en opspilsstation.

Han har scoret hele 17 mål i Eliteserien, hvor han deler topscorerværdigheden med Ohikhuaeme Omoijuanfo fra Stabæk.

Bendnter er blandt de få på Rosenborg-holdet, der har meget international erfaring. Han kommer nok til at få det hårdt imod Miha Mevlja og Emanuel Mammana, men han har måske en lille fysisk fordel, og man kommer nok til at se en del høje bolde ind i boksen.

Se højdepunkterne fra det første opgør her:

Odds på Rosenborg BK – Zenit Skt. Petersborg

Bookmakerne har naturligvis gjort Zenit til favoritter i aftenens kamp, men det kan bestemt ikke udelukkes, at Rosenborg tager point. Du kan få følgende odds på kampen:

Se Rosenborg – Zenit Skt. Petersborg på live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem Rosenborg og Zenit Skt. Petersborg direkte på live stream. Opret en bruger hos Dplay, og så kan du se masser af fodbold fra blandt andet Superligaen og Europa League direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Rosenborg – Zenit Skt. Petersborg?

Rosenborg – Zenit Skt. Petersborg spilles torsdag den 2. november kl. 21.05.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.