Champions League: Optakt til Atletico Madrid – Liverpool

fodbold stadion

I vores optakt til Champions League-kampen Atletico Madrid – Liverpool kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming og meget andet.

Atletico Madrid har brug for godt udgangspunkt

En af de helt store kampe i Champions League er 1/8-finalen mellem Atletico Madrid og Liverpool. Det første opgør spilles tirsdag aften på Wanda Metropolitano i Madrid, mens returkampen på Anfield i Liverpool spilles den 11. marts.

Liverpool har været vanvittigt stærke i de seneste to års tid, og er derfor også klare favoritter imod Atletico Madrid, som er i en mindre krise i denne sæson.

Liverpool har flere gange haft lidt problemer på udebane i Champions League i denne og den seneste sæson, men de er omvendt utrolige hjemme på Anfield, hvor de også bliver båret frem af publikum.

Det står nærmest klart, at Atletico Madrid er nødt til at få et godt udgangspunkt hjemme i Madrid, hvis de skal gå videre over to opgør imod Liverpool.

Atletico Madrid har kun tabt en enkelt hjemmekamp i Champions League i de seneste fire sæsoner. Det var imod Chelsea i 2017/2018-sæsonen, hvor de på skuffende vis ikke formåede at gå videre fra gruppespillet.

Omvendt har Liverpool faktisk tabt syv af deres seneste 12 udekampe i Champions League, så det er slet ikke umuligt, at Atletico Madrid får et godt udgangspunkt her.

Liverpool er fyldt med selvtillid

Liverpool har dog været det stærkeste mandskab i Europa i denne sæson. De har vundet 25 af 26 kampe i Premier League, og havde heller ikke de store problemer med at gå videre i Champions League.

Ser man bort fra 5-0-nederlaget imod Aston Villa i EFL Cuppen, hvor de stillede med ungdomsholdet, så er 2-0-nederlaget imod Napoli det eneste i denne sæson.

Jürgen Klopp kan stille med sin stærkeste startopstilling, og de har endda haft mulighed for at hvile flere af profilerne i de seneste par uger.

Før weekendens 1-0-sejr imod Norwich havde Liverpool ikke spillet i 11 dage, hvilket selvfølgelig er en klar fordel i forhold til Atletico Madrid, som har været under pres.

Det kører nemlig slet ikke for Atletico, som kun har vundet en af de seneste syv kampe.

Atletico Madrid – Liverpool: Skader og karantæner

Det hænger til dels også sammen med Atletico Madrids skadesproblemer. Imod Liverpool må de undvære Hector Herrera, Joao Felix og Kieran Trippier, mens Diego Costa er med i truppen efter at have siddet ude i lang tid.

Liverpool har umiddelbart ingen skader i aften.

Atletico Madrid – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Atletico Madrid – Liverpool:

Atletico Madrid

Jan Oblak

Santiago Arias – Felipe – Jose Maria Giménez – Saúl

Marcos Llorente – Koke – Thomas Partey – Vitolo

Alvaro Morata – Angel Correa

Liverpool

Alisson Becker

Trent Alexander-Arnold – Joe Gomez – Virgil Van Dijk – Andy Robertson

Fabinho – Jordan Henderson – Georginio Wijnaldum

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Se Atletico Madrid – Liverpool: Online live stream og TV

Du kan se Atletico Madrid – Liverpool online med live streaming og i TV. Vil du live streame Champions League online, så skal det gøres hos Viaplay, mens du også kan se kampen på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.