Champions League: Optakt til Barcelona – PSG

camp nou i barcelona

I vores optakt til Champions League-kampen Barcelona – PSG kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live stream, TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det hos Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

PSG må undvære Neymar i Barcelona

Der venter to fantastiske 1/8-finaler i Champions League mellem Barcelona og PSG. Den seneste kamp mellem disse to hold blev spillet for fire år siden, og den er blandt de mest legendariske Champions League-kampe nogensinde.

Neymar havde en hovedrolle ved den lejlighed, da han udover at score to mål også lagde op til Sergi Robertos sejrsmål til 6-1.

Få måneder efter den vilde kamp, så skiftede han fra Barcelona til PSG, og han har faktisk ikke stået overfor sine tidligere holdkammerater endnu.

Det får han dog ikke muligheden for i aften, da han er blevet skadet. Dermed er det sjette år i streg, at han er skadet eller ude med karantæne omkring denne tid, hvor han plejer at rejse til Brasilien for at fejre sin søsters fødselsdag.

Man må håbe for PSG, at han kommer tilbage til returkampen, for det er netop i disse Champions League-kampe, at der er behov for ham.

Er Barca på vej tilbage?

Der er fortsat krise i Barcelona. Økonomien sejler, og den gyldne generation er ved at være færdig på topplan, men det er dog ikke alt sammen negativt hos Barca.

I løbet af de seneste par måneder har Ronald Koemans hold taget positive skridt, og de fleste forventer faktisk, at de kan spille med om det spanske mesterskab.

Umiddelbart er de et stykke væk fra Manchester City og Bayern München, men med Lionel Messi på holdet, så er det aldrig umuligt.

Ousmane Dembélé har taget store skridt, og han er eftersigende begyndt at tage livet fodboldspiller seriøst.

Barca har haft en del skadesproblemer, men de fleste profiler er ved at være tilbage.

Martin Braithwaite må tage plads på bænken

Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé har store skridt i den rigtige retning, og det går selvfølgelig udover Martin Braithwaite og mulighederne for spilletid.

Danskeren har haft en mindre skade, men træner med holdet, og er egentlig klar til at spille, men der er ikke noget at sige til, hvis han starter ude i tirsdagens kamp.

Han er dog et fint våben at have siddende på bænken, særligt hvis Barcelona kommer foran.

Det vil nemlig tvinge PSG frem på banen, hvilket efterlader plads bag det centrale forsvar, og netop i det rum er Braithwaite meget dygtig.

Martin Braithwaite har i denne sæson spillet 27 kampe, og scoret seks mål. Det lyder ikke af ret meget, men han har også kun fået 1.409 minutters spilletid.

I Champions League alene har han stået for tre kasser og to oplæg i løbet af 214 minutter, hvilket er ganske flot. De er dog kommet imod Dynamo Kiev og Ferencvaros.

Barcelona – PSG: Skader og karantæner

Selvom det begynder at se bedre ud for Barca, så mangler de stadig en del spillere imod PSG. Ansu Fati, Philippe Coutinho og Sergi Roberto er helt ude, mens det rygtes, at Gerard Pique er kommet sig ovenpå sin skade.

Det vil dog være overraskende, hvis Pique starter på banen efter så lang en pause.

PSG er også hårdt ramt af skader. Neymar sidder som sagt ude, men træner Mauricio Pochettino må også undvære Angel di Maria og Juan Bernat, mens der er tvivl om Marco Verratti, som fik et slag i kampen imod Marseille.

Barcelona – PSG: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Barcelona (4-3-3)

Marc-André ter Stegen

Sergino Dest – Clement Lenglet – Samuel Umtiti – Jordi Alba

Frenkie de Jong – Sergio Busquets – Pedri

Ousmane Dembélé – Lionel Messi – Antoine Griezmann

Paris Saint-Germain (4-2-3-1)

Keylor Navas

Alessandro Florenzi – Marquinhos – Presnel Kimpembe – Layvin Kurzawa

Idrissa Gueye – Leandro Paredes

Moise Kean – Julian Draxler – Kylian Mbappé

Mauro Icardi

Se Barcelona – PSG: Online live streaming og TV

Du kan se Champions League-kampen mellem Barcelona og PSG direkte med online live streaming og i TV.

Hvis du vil live streame Barca – PSG, så kan du gøre det på Viaplay.

Derudover kan du også se kampen på TV3+.

Barcelona – PSG: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Barcelona – PSG?

Barcelona – PSG spilles tirsdag den 16. februar 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Barcelona – PSG?

Barcelona – PSG spilles på Camp Nou i Barcelona.

Hvilken dansk TV-kanal sender Barcelona – PSG?

Barcelona – PSG sendes på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man live streame Barcelona – PSG?

Barcelona – PSG kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame Barcelona – PSG?

Nej, det er ikke gratis at live streame Barcelona – PSG.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.