Se Besiktas – RB Leipzig direkte på live stream 26.09

Læs vores optakt til Champions League-kampen Besiktas – RB Leipzig, find odds, og se kampen på live stream.

Besiktas fik fantastisk start på Champions League

Det ligner en spændende kamp i Istanbul, når Besiktas tager imod RB Leipzig i Champions Leagues Gruppe E. Besiktas startede CL-gruppespillet med en svær udekamp imod Porto, som de dog vandt med 3-1.

Portugiserne havde aldrig nogensinde tabt til et tyrkisk hold, men takket være mål fra Talisca, Cenk Tosun og Ryan Babel, så hentede Besiktas en imponerende udesejr.

RB Leipzig tog imod Monaco i klubbens første europæiske kampe nogensinde, og kampen endte uafgjort 1-1. Emil Forsberg bragte tyrerne foran 1-0 efter en halv times spil på oplæg fra Yussuf Poulsen, men Youri Tielemans udlignede kort efter, og der kom ikke flere mål.

Besiktas topper dermed Gruppe E med tre point, mens Leipzig og Monaco ligger med et enkelt point. Besiktas ligger i øvrigt på andenpladsen i den tyrkiske Süper Lig, mens RB Leipzig indtager sjettepladsen i 1. Bundesliga.

RB Leipzig-profil er tvivlsom

RP Leipzig havde en fantomsæson sidste år, og Naby Keita havde en stor andel af den flotte præstation. Han var blandt Bundesligaens bedste spillere i sidste sæson, hvorfor Liverpool har købt ham fra næste sommer.

Naby Keita har ikke fået en fantastisk sæsonstart, og han var tydeligvis frustreret over ikke at skifte til Premier League allerede i denne sæson. Han fik et direkte rødt kort i hjemmekampen imod Mönchengladbach for en uge siden.

Derudover så har han nogle problemer med lysken, og det er endnu ikke besluttet om han kommer i kamp tirsdag aften. Ifølge RB Leipzigs hjemmeside, så bliver der taget en beslutning tæt på kampstart, og hans tilstedeværelse vil betyde meget for tyskerne.

Heksekedel venter i Istanbul

Det er aldrig sjovt at spille på udebane i Tyrkiet, og der venter en fantastisk atmosfære på Vodafone Stadium i Istanbul. 42.000 fanatiske tyrkere vil gøre deres for at hjælpe Besiktas videre i Champions League, og de taber sjældent på hjemmebane.

I sidste års Champions League-turnering var Besiktas i gruppe med Dynamo Kiev, Napoli og Benfica, og alle tre hjemmekampe endte uafgjort.

I denne sæson har de tyrkiske mestre forstærket truppen med Gary Medel, Alvaro Negredo, Ryan Babel og Gökhan Töre, og de har en meget spændende trup.

Odds på Besiktas – RB Leipzig

Hvis du vil have lidt ekstra spænding til kampen, så kan du smide en lille mønt, og bet365 tilbyder følgende odds:

  • Besiktas: 3.25
  • Uafgjort: 3.60
  • RP Leipzig: 2.30

Se Besiktas – RB Leipzig på live stream

Du kan se Champions League-kampen mellem Besiktas og RB Leipzig direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Viaplay, og så har du adgang til masser af direkte fodbold på din telefon, tablet eller computer.

Hvornår spilles Besiktas – RB Leipzig?

Besiktas – RB Leipzig spilles tirsdag den 26. september kl. 20.45 på Vodafone Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.