Mathilde Miller photo
Mathilde Miller

- 26 jun, 2017

Se FC Midtjylland – Derry City direkte: Ulvene skal ud over stepperne

Der er ikke længe til, at Superligaen starter op, men allerede inden da, kan du kippe med Dannebrog, og følge de danske hold, som skal forsøge at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League.

Et af de første hold, der skal i aktion er FC Midtjylland, der i første runde tager imod Derry City fra Irland.

Du kan se FC Midtjylland – Derry City direkte enten på TV eller via live streame på din telefon eller tablet.

Så lige meget om du er i sommerhus, på ferie, eller hjemme foran flimmeren kan du se FCM Derry City.

Se FCM Derry City live

Det er Discovery Networks Denmark, der har købt rettighederne til at vise FC Midtjylland imod Derry City på alle formater.

I praksis betyder det, at du skal have adgang til 6’eren, hvis du vil kunne se ulvene i aktion imod de irske bronzevindere.

Har du ikke et tv ved hånden, kan du vælge at streame FC Midtjylland Derry City direkte enten på din mobil eller på en tablet.

Det eneste, det kræver, er, at du har adgang til en streamingkonto fra dplay.dk, som er den streamingtjeneste, der er eget af Discovery Networks Denmark.

Det koster 159 kroner om måneden at se sport igennem dplay.dk. Men udover, at du streame FC Midtjyllands kamp i Europa, giver et abonnement til dplay.dk også adgang til at se kampe fra La Liga, Superligaen, Premier League og meget, meget mere!

Skal slå Irland

Kigger man på oddsene til kampen, er FC Midtjylland enorme favoritter over alt. Det vil da også være en enorm skuffelse for de ambitiøse midtjyder, hvis de skulle ryge ud til en hold fra den irske liga, som trods alt er en del dårligere end vores danske Superliga.

Superligaen ligger nummer 18 på UEFA’s koefficientliste, og Irland er i skrivende stund nummer 38. Så der er ikke så meget at rafle om.

Ulvene skal frem over stepperne og bør ikke komme i de store problemer imod Derry City.

Skal have gjort op med sidste sæson

Men Jess Thorup og hans midtjyske mandskab har også noget at bevise efter en noget beige afslutning på sidste sæson.

De var aldrig rigtig i nærheden af sølvet, men til gengæld lå FCM længe godt til og var favoritter til at ende med bronzen.

Sådan endte det dog ikke, da de kollapsede i den direkte finale om det sidste sæt medaljer og tabte på hjemmebane med 3-0 til Lyngby, som de i deres første kamp skal have besøg af Bangor City.

Det, der kunne have været en acceptabel sæson, endte i et mudret indtryk, hvor historien om en utilfreds Rafael van der Vaart var det, der fik mest opmærksomhed i de danske sportsmedier.

Og derfor har midtjyderne også en del af bevise frem imod den nye sæson.

De sidste år har FC Midtjylland vist flotte resultater i Europa, og grundstenen til en god sæsonstart kan de passende lægge ved at slå Derry City hjemme på MCH Arena torsdag aften.

Fact Checked

Faktatjekket af Mathilde Miller, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021