Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 sep, 2022

Champions League: Optakt til FCK – Sevilla [14/09]

I vores optakt til FCK – Sevilla finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Kriseramte mandskaber mødes i København

Find odds og spilforslag til FCK – Sevilla her!

Det er ikke gået nogens næse forbi, at FCK befinder sig i en sportslig krise. Lørdagens nederlag imod OB var det femte i ni Superliga-kampe, og selvom deres nærmeste konkurrenter også sejler rundt, så bliver det svært at genvinde det danske mesterskab.

De har bevist, at topniveauet er ganske fint, men de finder det alt for sjældent, og så er bundniveauet tilmed meget lavt.

At Andreas Cornelius blev skadet under opvarmningen i lørdags har bestemt ikke gjort tingene nemmere, men der er ikke nogle undskyldninger for at præstere så dårligt med den økonomi, der er lagt i spillertruppen.

Sevilla er dog også i krise. For en uge siden, hvor Sevilla på hjemmebane tabte 0-4 til Manchester City, sang store dele af stadion på at skifte præsident Jose Castro Carmona, og fansene er ligeledes utilfredse med træner Julen Lopetegui.

De vandt en forløsende sejr i weekendens udekamp imod Espanyol, men de ligger stadig på en skuffende 15. plads i La Liga efter at have mødt Espanyol, Barcelona, Almeria, Real Valladolid og Osasuna.

Et nederlag i København kan meget vel være dødsstødet til Lopetegui.

FCKs chance for avancement

Dortmund viste sig at være alt for en stor en mundfuld for en uge siden, og det samme kan allerede siges om Manchester City, der nok er verdens stærkeste hold lige nu.

Hvis FC København skal opnå noget som helst i Champions League-gruppespillet, så kræver det en sejr imod Sevilla, hvilket bestemt ikke er urealistisk.

FCK skal nok kigge efter tredjepladsen, som giver videre avancement i Europa League, og det vil være en flot præstation.

Sevilla er notorisk dårlige på udebane, og med tanke på deres nuværende formkrise, så skal der være en god mulighed for at brugbart resultat.

FCK – Sevilla: Trupnyt

FCK mangler fortsat Kamil Grabara, men Matt Ryan har vist sig som en stærk erstatning. Akinkunmi Amoo er skadet, mens der er tvivl om Andreas Cornelius.

Den store angriber blev skadet under opvarmningen imod OB, og klubben har ikke meldt noget ud endnu.

Sevilla mangler angriber Tecacito, midtstopper Marcao og Jesus Manuel Corona.

FCK – Sevilla: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

FCK (4-3-3)

Matt Ryan

Kevin Diks – David Khocholava – Nicolai Boilesen – Victor Kristiansen

Lukas Lerager – Carlos Zeca – Rasmus Falk

Hakon Haraldsson – Andreas Cornelius – Mohamed Daramy

Sevilla (4-2-3-1)

Bono

Jose Angel Cormona – Nemanja Gudelj – Kike Salas – Marcos Acuna

Joan Jordan – Fernando

Youssef En-Nesyri – Isco – Oliver Torres

Erik Lamela

FCK – Sevilla: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – Sevilla?

FCK – Sevilla spilles onsdag 14/09-2022 kl. 21.00.

Kan man købe billetter til FCK – Sevilla?

Nej, der er fuldstændig udsolgt til FCK – Sevilla.

Hvor kan man se FCK – Sevilla online live stream?

Du finder live stream til FCK – Sevilla på Viaplay.

Andre optakter

Nations League: Optakt til Danmark – Frankrig [25/09]
landskamp
I vores optakt til landskampen Danmark – Frankrig kan du læse mere forventede startopstillinger, Nations League, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
23 september, 2022
Nations League: Optakt til landskampen Kroatien – Danmark [22/09]
landskamp
I vores optakt til Nations League-landskampen Kroatien – Danmark finder du trupper, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet helt gratis.
21 september, 2022
Superligaen: Optakt til FC Midtjylland – FC København [18/09]
superliga
Læs vores optakt til Superliga-braget mellem FC Midtjylland og FC København her!
13 september, 2022
Champions League: Optakt til FCK – Sevilla [14/09]
champions-league
I vores optakt til FCK – Sevilla finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet!
12 september, 2022
Superligaen: Optakt til Brøndby – Randers [11/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby - Randers finder du trupnyt, startopstillinger, live stream, TV og meget mere!
09 september, 2022
Superligaen: Optakt til OB – FCK [10/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen OB – FCK finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis.
09 september, 2022
Premier League: Optakt til Manchester City – Tottenham [10/09]
premier-league
I vores optakt til Premier League-kampen Manchester City - Tottenham finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere!
08 september, 2022
Champions League: Optakt til Borussia Dortmund – FC København [06/09]
champions-league
I vores optakt til Dortmund – FCK finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
05 september, 2022

Lars Madsen

Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

1497 Artikler