I vores optakt til Champions League-kvartfinalen Manchester City – Lyon kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Manchester City må ikke fejle imod Lyon

Der er blevet investeret milliarder af kroner i Manchester City over de seneste mange år. Man har bygget hele klubben op efter at få ansat Pep Guardiola, hvilket selvfølgelig lykkedes.

Det helt store mål for klubben er at vinde Champions League, som de aldrig tidligere har vundet. Nu står The Citizens står overfor en gylden mulighed for at komme i Champions League-semifinalen, og det ville nærmest være katastrofalt, hvis Lyon sender dem ud.

Under normale omstændigheder, så havde Manchester City været endnu større favoritter. Det skyldes selvfølgelig, at der i år kun spillet en enkelt kamp på neutral grund i Lissabon, og dermed er der større sandsynlighed for, at det afgøres på marginaler og held.

Mens Manchester City har alt at tabe, så har Lyon omvendt alt at vinde. Franskmændende har mistet en del profiler igennem de seneste par år, men de formår på imponerende vis at skabe gode resultater i Champions League.

Den franske Ligue 1 blev som bekendt afsluttet, da de andre ligaer blot valgte at holde en længere pause.

Dermed har Lyon kun spillet to betydende kamp siden marts, og det bør afgjort være til Manchester Citys fordel.

Lyon leverede dog en fin indsats i sidste uge, da de formåede at forsvare deres 1-0-føring imod Juventus fra den første kamp.

Lyon har været gode imod Manchester City

Det er ikke første gang, at Lyon og Manchester City mødes i Champions League. De to var i samme pulje i 2018/2019-sæsonen, og selvom Manchester City endte med at vinde gruppen klart, så havde de faktisk store problemer imod Lyon.

Den første kamp mellem de to mandskaber blev spillet på Etihad Stadium, hvor City selvsagt var enorme favoritter.

Alligevel var det Lyon, der kom klart bedst fra start, og de franske gæster var faktisk foran 2-0 ved pausen på mål af Maxwell Cornet og Nabil Fekir.

Bernardo Silva fik reduceret efter pausen, men Lyon endte alligevel med at vinde en flot sejr på udebane imod Manchester City.

Efterfølgende mødtes de på Groupama Stadium i Lyon. Her var det ligeledes Maxwell Cornet, der scorede kampens første mål, men Aymeric Laporte udlignede dog kort efter.

Med 10 minutter tilbage af kampen scorede Cornet sit andet mål i kampen, men endnu engang scorede City kort efter – denne gang sat ind af Sergio Agüero.

Kampen endte 2-2, og selvom Lyon har skiftet en del ud på holdet siden da, så går de stadig indtil kampen med en god følelse.

Lyon har siden de kampe mistet spillere som Tanguy Ddombélé, Nebil Fekir og Ferland Mendy, mens Citys hold er det samme.

Manchester City – Lyon: Skader og karantæner

Manchester må fortsat undvære topscorer Sergio Agüero. Derudover bør de dog have alle mand klar, og Gabriel Jesus har vist sig som en fantastisk erstatning.

Lyon har umiddelbart alle mand klar til kampen.

Manchester City – Lyon: Forventede startopstillinger