Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 jul, 2018

Stjarnan – FCK: Live streaming, optakt og odds

I vores optakt til Stjarnan – FCK finder du både live streaming, odds, forventede startopstillinger og informationer om kampen.

Sådan live streamer man Stjarnan – FC København

Du kan se Stjarnan – FC København direkte med live streaming hos bet365.

Gå til bet365 og live stream Stjarnan – FC København her!

FCK skal sikre udgangspunkt

Den første af de to Europa League-kvalifikationskampe spilles i aften på Island, mens der er returkamp i Parken om en uge.

Derfor handler det for FCK om at sikre sig et godt udgangspunkt før kampen i Parken, hvor det skal færdiggøres.

Det forventes selvfølgelig, at FCK formår at besejre et hold fra Island, men det kan vise sig at blive et svært sted at spille, og et uafgjort resultat kan også gå an, så længe der bliver scoret nogle udebanemål.

FCK viste gode takter i deres seneste Superligakamp, som blev vundet med 3-0, og de skal tage selvtilliden med til kampen imod Stjarnan, som kommer til at være toptændte for at hente et resultat.

Stor kamp for Stjarnan

Det er nemlig ikke, hvilken som helst kamp for Stjarnan. Klubben har vundet et enkelt islandsk mesterskab, og de har to gange tidligere prøvet lykken i Europa.

I 2014/2015 gjorde de det over al forventning, da de sendte Bangor City, Motherwell og Lech Poznan ud uden at tabe et enkelt opgør.

Stjarnan skulle så møde Inter i playoff-runden, og det blev trods alt for meget. Stjarnan tabte samlet 0-9.

Efter deres mesterskab var det så tid til Champions League-kvalifikationen, og her mødte de Celtic. De tabte 1-4 på hjemmebane og 0-2 på udebane.

I første runde af årets Europa League-kval var Stjarnan oppe imod Nomme Kalju fra Estland. Stjarnan vandt 3-0 på hjemmebane, mens de tabte returkampen med 0-1.

Stjarnans kaptajn Baldur Sigurdsson har udtalt, at FC København er blandt de største klubber, der nogensinde har spillet på Island, og ifølge koefficientlisten hos UEFA er FCK den bedste klub, Stjarnan har mødt.

Andreas Bjelland og William Kvist er blevet i Danmark

FCK har op til kampen imod Stjarnan skiftet anfører. William Kvist har båret det siden Thomas Delaneys afgang, men henover efteråret blev han skubbet ud på bænken, og han virker ikke til at være tæt på startelveren.

Derfor er det også logisk at give bindet videre til en fast spiller, og det er nu Carlos Zeca, der er anfører i FCK.

Kvist er endda så langt fra spilletid, at han ikke engang er udtaget til truppen imod Stjarnan, og det samme gælder den nye midtstopper Andreas Bjelland.

For Bjelland handler det dog mere om at komme 100 % i topform, og hvis han alligevel ikke var udset nogen rolle imod Stjarnan, så giver det fin mening at spare på kræfterne.

Der bør dog ikke gå så længe før Bjelland er klar til at starte inde, og han kan blive en kæmpe gevinst for FCK.

Stjarnan – FCK: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Stjarnan – FCK:

Stjarnan: Haraldur Björnsson – Baldur Sigurdhsson, Brynjar Gudhjonsson, Daniel Laxdal, Eyolfur Hedinsson – Thorsteinn Ragnarsson, Heidar Ægisson, Alex Thor Hauksson, Gudhjon Baldvinsson – Thorarinn Valdimarsson, Hilmar Halldorsson.

FCK: Jesse Joronen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Sotirios Papagiannopoulos, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk, Viktor Fischer – Kenan Kodro, Dame N’Doye.

Odds på Stjarnan – FC København

Hvis du alligevel skal live streame Stjarnan – FCK, så kan du også overveje et spil på kampen.

Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365 på Stjarnan – FCK (fra 26/07 – 13.10).

  • Stjarnan: 5.50
  • Uafgjort: 3.75
  • FCK: 1.61

Hvornår spilles Stjarnan – FC København?

Stjarnan – FCK spilles torsdag den 26. juli kl. 13.10, og du kan finde live streaming øverst i artiklen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.