Det kan godt være, at Gigi Buffon synes, at det er mere spicy i Tyrkiet, men så må han være til stærke sager

Det er kun en ting at sige om den hjemmebane Celtic præsterede mod Juventus

Helt igennem fantastisk! Det må være en af de bedste hjemmebaner i Europa

Her er fodbold, som det var i gamle dage, hvor man stående hyldede sit hold højlydt

Celtic, som ellers er kendt for at spille nærmest norsk, fløj frem ad banen og gav løfter om, at de ville sikre et godt resultat frem mod returopgøret

Men stik mod spil og chancer kom Bianconeri foran

Efter blot 3 minutter Matri prikkede bolden forbi Ambrose, og via Champions League-debutanten, Peluso, fik han bolden over stregen

Ambrose spillede finale i African Cup for bare 48 timer siden

Det var blevet spekuleret voldsomt i om, han overhovedet ville spille, men højst uventet var han med fra start

Det viste sig at være en fejl

Ellers var det hjemmeholdet, som kom bedst fra start

I modsætning til kampen mod FC Barcelona, som de vandt 2-1, havde de tre glimrende forsøg i de første fem minutter

Men man bliver snu med alderen og det beviste Den Gamle Dame og bragte sig foran i første hug

Skotterne fortsatte ufortrødent dejligt optimistisk med massevis af indlæg, som flere gange fik testet Buffon i Juves mål

Torinoklubben stillede op i deres velkendte 3-5-2 opstilling med mange hurtige pasninger på midten

De startede godt, men i takt med at halvlegen skred frem, faldt kvaliteten hos gæsterne, som i stedet spillede hårdt og gav mange frispark

Som kampen skred frem, blev det klart, at det ville blive en rigtig herrefight med massevis af mindre opgør

Et af dem var på midtbanen, hvor den skotske kaptajn og den italienske midtbanegeneral holdt godt øje med hinanden

Efter godt 20 minutters spil viste Andrea Pirlo prøver på sit italienske temperament, da han var ved at ryge i totterne på hans skotske kollega, Scott Brown

Den lille elegantier blev tosset over en tackling og var i det hele taget helt ved siden af sig selv i Glasgow

Sukkerboldene manglede, og han smed flere bolde væk end, han har gjort siden nytår

I det hele taget var Juventus skidt spillende

Vandt ingen nærkampe og mistimede tacklingerne

Holdet levede op til kælenavnet og lignede mere en gammel dame til dans på Damhuskroen end et europæisk tophold

Men til gengæld fortsatte Celtic og var tæt på at udligne, da banens mindste mand, Kris Commons, liggende var tæt på at få bolden i kassen

Også i feltet blev der gået til stålet

Specielt Hooper og Juves back Lichtsteiner havde et godt øje til hinanden

De to dansede tæt i feltet efter 37 minutter

Med hænderne plantet som i en elskovsdans, markerede Lichsteiner den skotske angriber

I første omgang fik begge en advarsel, men det fik ikke Juventusspilleren til at droppe kinddansen og han lænede sig op af et tidligt bad

I anden halvleg var schweizeren igen impliceret i en batalje, som kunne havde været fatal for ham, da han skubbede Scott Brown omkuld i feltet

Anden halvleg blev en noget mere trist affære

Hjemmeholdet løb tør for kræfter og Den Gamle Dame ville ikke mere end nødvendigt

Ambrose burde havde udlignet efter 61 minutters spil, men han fik mistimet sit hovedstød

I stedet blev det Juventus, som udnyttede, at skotterne blev trætte

Efter 77 minutter kunne Marchisio bringe Bianconeri foran med 2-0

Han havde også bolden i nettet i forbindelse med det første mål, men da den havde allerede været over stregen

Også her kom forsvarsfejlen fra Ambrose Blot fem minutter senere beviste Juve, at der trods alt er klasseforskel, da Vučinić gjorde det til resultatet 3-0