Zebraerne løb fra Løverne

FC København var end ikke i nærheden af den store sensation, da de her til aften slukørede måtte gå fra banen efter 1-3 mod Juventus i Torino

Det startede ellers okay for københavnerne, for de blev ikke presset det mindste af Juve-folkene, som virkede en del afventende i starten

Det gav en del spil til Løverne, som havde Christian Bolaños med igen, mens Rurik Gislason var blevet lagt op bag Nicolai Jørgensen, som agerede spydspids

Nul FCK-chancer Lad os være ærlige og sige, at det eksperiment ikke lykkedes i første halvleg, hvor FCK ikke fik en eneste afslutning ind på Gianluigi Buffon i det italienske mål

Omvendt var det sandelig heller ikke fordi, at der blev kastet med det tunge skyts mod Johan Wilands mål

Helt holde Juve fra chancer kunne danskerne dog ikke, og især den store Fernando Llorente gjorde ondt, når han buldrede igennem feltet til Kwadwo Asamoahs fine indlæg fra venstre side

Efter 20 minutter begyndte presset at blive småtungt på københavnernes banehalvdel, og det gav altid et gib i folk, når Andrea Pirlo fik for megen tid og plads

Tåbeligt straffe af Jacobsen Det var dog FCK selv, der gav Juevntus en hjælpende hånd, da den allermest rutinerede dansker, Lars Jacobsen, helt tåbeligt begik straffespark

En lang bold mod Paul Pogba bagerst i feltet blev mødt af et volleyball-agtigt baggerslag fra backen, som holdt mere øje med Pogba endbolden

Dommer Jonas Eriksson fløjtede helt korrekt for straffespark, som Arturo Vidal sikkert satte ind til højre for Johan Wiland til pausestillingen 1-0 til hjemmeholdet

Optur

og NEDTUR Ståle Solbakken lavede lidt om taktisk i pausen, så Gislason kom ud på venstre kant, mens Toutouh kom ind bag Nicolai Jørgensen, og så begyndte der endelig at ske noget for danskerne

Et langt indkast blev sendt fra Claudemir og ind i feltet, Vidal headede lige op i luften, og så kunne Ragnar Sigurdsson vifte to forsvarere væk, inden Olof Mellberg resolut kunne flugte udligningen ind efter 56 minutter

Desværre nåede Jeppe ikke at være i Baronens seng ret længe

Blot tre minutter senere nedlagde selvsamme Mellberg store Llorente i feltet, og så kunne Vidal igen sætte bolden sikkert i nettet fra pletten

Og minsandten om ikke lille Vidal yderligere tre minutter senere ugenert kunne stige til vejrs på et indlæg fra Pogba og heade sit og Juves tredje mål ind

Juve tog et sikkert stik Så hurtigt kan det gå, og kampen fes herefter ret voldsomt ud

Solbakken satte Danny Amankwaa og Marvin Pourie ind for at satse, men der var ikke mere at gøre for FCK

Pirlo fik givet et par prøver på sin fantastiske teknik, og så kunne de italienske tilskuere ellers gå glade hjem

Dermed er der lagt op til en heftig kamp i Istanbul, når Juventus møder Galatasaray i kampen om andenpladsen

Den har italienerne lige nu, og de kan nøjes med uafgjort, mens et nederlag sender dem ned på tredjepladsen