Zenit – Rosenborg: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem Zenit og Rosenborg, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Zenit er store favoritter imod Rosenborg

Rosenborg kommer på sæsonens sværeste opgave, når de på udebane møder Zenit i Europa League. De norske mestre har allerede mødt hold som Ajax, Celtic og Real Sociedad i europæiske kampe i denne sæson, men Zenit virker tanden stærkere.

Zenit fører i øjeblikket den russiske Premier League med 28 point efter de første 13 kampe. De har også fået en perfekt start på Europa League-gruppespillet, hvor de har slået Vardar Skopje med 5-0 på udebane, og senest vandt de 3-1 over Real Sociedad hjemme i Skt. Petersborg.

Rosenborg startede svært ud, og de tabte 4-0 i San Sebastian imod Real Sociedad, men de fik en vigtig sejr over Vardar Skopje i sidste runde, og de har fortsat muligheder for at gå videre fra gruppespillet, men det kræver nogle overraskende resultater, og det ser meget svært ud imod Zenit.

Rosenborg skal passe på Aleksandr Kokorin

Rosenborg-defensiven skal holde et vågent øje med den russiske angriber Aleksandr Kokorin, der har været brandvarm i denne sæson. Han er både topscorer i Europa League med fire kasser og i den russiske Premier League, hvor han har scoret otte gange.

Kokorin er dermed kommet væsentligt bedre fra land end han gjorde sidste år. Han scorede kun fem mål i 27 ligakampe i den forgangne sæson, og Zenit havde generelt en skuffende sæson. De endte på tredjepladsen, otte point efter Spartak Moskva.

Omvendt skal russerne holde øje med Nicklas Bendtner, der har været brandvarm for Rosenborg. Den danske skarpretter har scoret syv mål i de sidste syv kampe for Rosenborg, og han har scoret flere vigtige mål i de europæisk kampe.

Imponerende ramme i Stk. Petersborg

Kampen imod Zenit bliver en stor oplevelse for Rosenborg-spillerne. Den skal nemlig spilles på det spritnye Zenit Arena, som blev åbnet tidligere på året. Der kan være over 60.000 tilskuere, og det er selvfølgelig et af de 13 VM-stadions til slutrunden i 2018.

Selvom det er en fantastisk hjemmebane, så har Zenit allerede tabt en del kampe hjemme på det nye stadion. I weekenden tog de imod Arsenal Tula, og de tabte meget skuffende 0-1, men de vil gå benhårdt efter en revanche i Europa League-kampen imod Rosenborg.

zenit arena i stk. petersborg

Odds på Zenit – Rosenborg

Zenit er selvfølgelig favoritter, når man ser oddsene, og du kan få disse kampodds hos bet365:

Se Zenit – Rosenborg på live stream

Du kan selvfølgelig se Europa League-kampen mellem Zenit og Rosenborg direkte på live stream. Opret en bruger hos Dplay, og så kan du se direkte fodbold fra din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Zenit – Rosenborg?

Zenit – Rosenborg spilles torsdag den 19. oktober kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.