Zlatan: Chelsea var som små babyer

Der var drama til det sidste, da Paris St

Germain i aftes sendte Chelsea ud af Champions League

Resultatet blev 2-2 efter forlænget spilletid, men inden vi nåede så langt, så fik PSG´s svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic direkte rødt kort for en tackling på Chelseas Oscar

Efterfølgende kunne man se, at brasilianeren overspillede situationen, som bestemt ikke var til rødt

Og det var da også en cool og fattet Zlatan, som BBC fangede efter kampen til at kommentere på udvisningen: – Jeg ved ikke, om jeg skal blive vred eller begynde at grine

Da jeg så det røde kort, tænkte jeg blot, at manden (Björn Kuipers, red) ikke ved, hvad han laver

Men det var ikke det værste

Det værste var, at da jeg fik det røde kort, så kom alle Chelsea-spillerne rendende

Det føltes som om, jeg havde en masse babyer omkring mig, lød det fra Zlatan

Han kan dog glæde dig over, at PSG er videre efter 3-3 samlet

Gary Cahill bragte ellers Chelsea foran med ni minutter igen, men David Luiz udlignede fire minutter senere

Eden Hazard bragte The Blues på 2-1 på et straffespark begået af Thiago Silva i den forlængede spilletid, men han gjorde skaden god igen ved at heade 2-2 målet ind med seks minutter igen