Conference League: Optakt til Legia Warszawa – FC Midtjylland [31/08]

I vores optakt til Conference League-kvalifikationskampen Legia Warszawa – FC Midtjylland finder du trupnyt, forventede startopstillinger, dansk TV og live streaming!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FC Midtjylland får det svært i Warszawa

Torsdag aften skal FC Midtjylland forsøge at spille sig i Conference League-gruppespillet, når der spilles returkamp imod Legia Warszawa.

Det er altid vigtigt at komme i europæiske gruppespil, men for FC Midtjylland, som har en ambition om at være en top 50 klub i Europa, er det helt afgørende.

Efter 3-3 på hjemmebane, bliver det dog meget svært. De to hold er nogenlunde på samme niveau, da FC Midtjylland er langt fra topniveuaet, og de skal spille på en meget svær udebane.

Derudover, så har FCM leveret ganske dårlige resultater på udebane i Europa i efterhånden lang tid.

Det ligner endnu en målfest

Den første kamp var ekstremt underholdende. FC Midtjylland gik offensivt til værks fra kampens start, og polakkerne var ikke kommet for at spille 0-0.

FC Midtjylland kom foran tre gange, men Legia kom tilbage uden de store problemer hver gang.

Med tanke på, at reglen om udebanemål er fjernet, så har Legia ingen interesse i at stille sig lavt ned og lade FCM have initiativet.

De ved selvfølgelig godt, at deres styrker ligger i offensiven, og så er der heller ingen tvivl om, at FC Midtjyllands defensiv er i store problemer.

Danskerne skal håbe på at få Sverrir Ingi Ingason tilbage fra skade, og så er der slet ikke råd til at lave personlige fejl.

Hvis man skal finde et håb, så var Austria Wien i stand til at vinde 2-1 på banen i den seneste kvalifikationsrunde. Deres seneste nederlag før det, var den 18. april 2022 imod Piast Gliwice.

De to hold

Som man ser rundt omkring i andre europæiske ligaer, så vælger fodboldforbundene at gøre holdene, der spiller i Europa, en tjeneste ved at udskyde deres ligakampe imellem.

Derfor har Legia ikke været i aktion i weekenden. Vi forventer, at de stiller op på samme måde, som de gjorde i den første kamp.

FC Midtjylland er lidt sværere at blive kloge på, da de har roteret en hel del og samtidigt haft en del skader.

Vi forventer disse startopstillinger:

Legia (3-4-2-1)

Kacper Tobiasz

Yuri Ribeiro – Rafal Augustyniak – Artur Jedrzejczyk

Pawel Wszolek – Juergen Elitim – Bartosz Slisz – Patryk Kun

Josue – Marc Gual

Tomas Pekhart

FCM (4-4-2)

Jonas Lössl

Henrik Dalsgaard – Stefan Gartenmann – Juninho – Paulinho

Oliver Sørensen – Emiliano Martinez – Kristoffer Olsson – Armin Gigovic

Franculino – Aral Simsir

Se Legia Warszawa – FC Midtjylland: Dansk TV & Live Streaming

Der har været meget snak om rettighederne i disse kvalifikationskampe i år. Det er nemlig hjemmeholdet, der skal sælge rettighederne, og de danske streamingtjenester har ikke haft held til at opkøbe dem.

Legia har solgt rettighederne til Solidsport, som sælger kampen på en pay-per-view løsning, der koster 15 euro.

Det er umidelbart den eneste lovlige måde at live streame Legia Warszawa – FC Midtjylland på. Vi opdaterer, hvis der kommer nyt i sagen.

Kampen sendes ikke i dansk TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.