Copa del Rey: Barcelona skal hente 0-2 fra den første kamp!

Læs vores optakt til Copa del Rey-kampen mellem Barcelona og Sevilla, hvor du finder odds, live streaming og forventede startopstillinger.

Barcelona – Sevilla: Live streaming og TV i Danmark

Samtlige Copa del Rey-kampe live streames hos bet365, og det er således også den eneste måde at se Copa del Rey-fodbold på i Danmark. Copa del Rey bliver nemlig ikke sendt i TV i Danmark. Få overblikket over, hvordan du ser fodbold i TV her!

Vil du streame Barcelona – Sevilla? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se Copa del Rey direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Sevilla vandt fortjent i det første opgør

Copa del Rey-opgør spilles som bekendt over to kampe. Sevilla og Barcelona åbnede således kvartfinalen på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan i sidste uge, og det blev til en klar og fortjent Sevilla-sejr.

Barcelona-træner Ernesto Valverde havde på forhånd valgt at spare en lang række profiler, så hverken Luis Suarez eller Lionel Messi var med fra kampens begyndelse, og derudover manglede de også den skadede Ousmane Dembélé.

Det stod 0-0 ved pausen, men Pablo Sarabia bragte Sevilla foran 1-0 efter 58 minutters spil. 20 minutter senere scorede Wissam Ben Yedder til 2-0, som blev kampens slutresultat.

Barcelonas forsvarsspil var ved flere lejligheder helt i skoven, og man må gå ud fra, at de er mere koncentrerede i returkampen på Camp Nou.

Sådan ser du La Liga fodbold i Danmark!

Barcelona plejer at tage Copa del Rey seriøst

Barcelona plejer nemlig – ligesom Sevilla i øvrigt – at tage Copa del Rey ganske seriøst. Hele 30 gange har Barcelona vundet den spanske pokalturnering, hvilket er væsentligt flere end alle andre hold i Spanien.

Sevilla har vundet den fem gange, men har været i relativt mange finaler i løbet af de senere år. Således var sidste sæsons Copa del Rey-finale imellem netop Barcelona og Sevilla, som Barcelona vandt 5-0 efter en fantastisk kamp på Wanda Metropolitano i Madrid.

Barcelona har faktisk vundet de seneste fire Copa del Rey-trofæer. Det kan dog blive svært for dem at vinde den femte på stribe, da de er nede 0-2 fra det første opgør i Sevilla.

Se alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Sevilla er ikke gode på udebane

Til gengæld er der kæmpe forskel på Sevilla på hjemme- og udebane. De har en af Spaniens klart stærkeste hjemmebaner på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan, men de er anderledes nemme at have med at gøre, når de spiller på udebane.

Kigger man på denne sæsons La Liga, så har Sevilla fået 23 point i 10 hjemmekampe, mens de kun har fået 13 point i 11 udekampe. Det samme gjorde sig gældende i sidste sæson, hvor de fik 38 point hjemme mod kun 20 på udebane.

Kigger man på Sevillas seneste 10 udekampe, så har de kun vundet to af disse, og det var imod Club Athletic i Copa del Rey, og 3-2 imod Akhisar Belediyespor i Europa League.

Barcelona bør altså have udmærkede muligheder for at vende kampen hjemme på Camp Nou, hvis de ellers stiller med Lionel Messi og de andre superstjerner fra kampens start.

Barcelona – Sevilla: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Barcelona – Sevilla:

Barcelona

Jasper Cillesen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arthur

Lionel Messi – Luis Suarez – Coutinho

Sevilla

Juan Soriano

Gabriel Mercado – Simon Kjær – Sergi Gomez

Jesus Navas – Pablo Sarabia – Ibrahim Amadou – Ever Banega – Sergio Escudero

Quincy Promes – Wissam Ben Yedder

Barcelona – Sevilla: Odds

Du kan selvfølgelig spille på Copa del Rey-kampen mellem Barcelona og Sevilla, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 28/01 – 13.45):

  • Barcelona: 1.25
  • Uafgjort: 5.75
  • Sevilla: 11.00

Se vores odds tip til kampen her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.