Copa del Rey: Optakt til Celta Vigo – FC Barcelona

Læs vores optakt til Copa del Rey-kampen mellem Celta Vigo og FC Barcelona, som du kan live streame direkte hos bet365.

Hvordan live streamer man Celta Vigo – FC Barcelona?

Du kan live streame Copa del Rey-kampen mellem Celta Vigo og FC Barcelona direkte hos bet365.

Stjernerne er blevet i Barcelona

Selvom Barcelona-holdet er kommet på en relativt svær opgave imod Celta Vigo, så er de alligevel klare favoritter til at gå videre til kvartfinalen i den spanske pokalturnering.

Man spiller over to kampe i Copa del Rey, og derfor har Barca-manager Ernesto Valverde så meget tillid til sit hold, at han har valgt at spare nogle af holdets største stjerner.

Lionel Messi, Andres Iniesta og Luis Suarez har alle fået lov at blive hjemme i Barcelona, og det er egentlig fornuftigt, når man kigger på Barcas program i de kommende måneder, som kommer til at være ekstremt tæt.

Til gengæld er der comeback til Barcas dyreste indkøb nogensinde, Ousmane Dembélé, som kort efter sin ankomst blev alvorligt skadet. Han har ikke fået lov til at vise sine evner i Spanien endnu, men nu får han altså chancen.

Arda Turan, Gerard Deulofeu og Rafinha er ikke udtaget til kampen, da klubben arbejder på at sælge/leje dem ud. Paco Alcacer og Samuel Umtiti sidder ude med skader.

Det åbner for nogle af de yngre spillere, og det bliver spændende at se Carles Alena og Jose Arnaiz, hvis de skulle få chancen.

Barca har haft problemer Balaidos

Selvom Barcelona har valgt at spare de største profiler, så er det alligevel ikke nogen let opgave, de skal ud på. De har nemlig haft store problemer, når de har besøgt Celta Vigo på Estadio de Balaidos, som i øvrigt er under en omfattende renovation i øjeblikket.

Barcelona har tabt i deres to seneste besøg hos Celta, og de har lukket hele otte mål ind. Det seneste møde var i sidste sæsons La Liga, hvor de allerede var nede 0-3 efter 33 minutter efter mål af Pione Sisto, Iago Aspas og selvmål af Jeremy Mathieu.

Barca var bedre efter pausen, og de tabte kun 4-3. Til gengæld måtte de rejse hjem til Catalonien med et 4-1-nederlag forrige gang, og derfor kan man forestille sig, at de har en smule bange anelser for mødet med Celta Vigo, som forventes at stille i stærkeste opstilling.

Celta Vigo har formstærke danskere på holdet

Celta Vigo ledes i øjeblikket af Juan Carlos Unzué, som i de foregående tre sæsoner har været assistent under Luis Enrique i Barcelona. Han har haft stor glæde af nogle af de danske profiler, som er at finde i Vigo.

Særligt Pione Sisto har haft en god sæson, og han topper La Ligas assistliste med hele ni oplæg i denne sæson. Længere tilbage på banen er Daniel Wass ligeledes fast mand på holdet, og hans arbejdsomhed samt tekniske niveau er meget værdifuldt for galicerne.

Andrew Hjulsager har derimod ikke haft succes siden skiftet fra Brøndby for godt et år siden. Han får ikke meget spilletid, og han er eftersigende på vej til at blive lejet ud til en mindre La Liga-klub.

Odds på Celta Vigo – FC Barcelona

Hvis du alligevel har tænkt dig at nyde noget spansk topfodbold, så kan du også overveje at smide lidt penge på kampen. Barcelona er naturligvis favoritter til at vinde, men med tanke på Barcas historik på Balaidos samt det faktum, at der venter en returkamp på Camp Nou, så virker det mere fristende at spille på Celta Vigo. Du kan få følgende odds hos bet365 (04/01 – 11.00):

Hvornår spilles Celta Vigo – FC Barcelona?

Celta Vigo – FC Barcelona spilles torsdag den 4. januar kl. 19.00, mens der er returkamp på Camp Nou torsdag den 11. januar kl. 21.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.