Coppa Italia: Optakt til Derby della Madonnina

Læs vores optakt til Coppa Italia-kampen mellem AC Milan og Inter, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Sådan ser du AC Milan – Inter via live stream på nettet

Du kan se Coppa Italia-kampen mellem AC Milan og Inter direkte på live stream hos bet365. Opret en profil, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og så har du adgang til fodbold fra Serie A, Bundesligaen, La Liga og meget andet.

AC Milan på kanten af krise

Der er dårlig stemning i Milano i disse dage. Klubbens to fodboldhold AC Milan og Inter har begge investeret tungt i spillertrupperne over de seneste par vinduer, men resultaterne er udeblevet.

Værst ser det ud for AC Milan, som har gang i en forfædelig sæson. Rossoneri ligger på 11. pladsen i Serie A efter 18 kampe, og de har faktisk tabt flere end de har vundet. Målet før sæsonen var at kvalificere sig til Champions League, og det kan kun ske, hvis de vinder Europa League, hvor de skal møde Ludogorets efter jul.

De har allerede 14 point op til Roma på fjerdepladsen, og selvom det kan lade sig gøre med en stærk slutspurt, så virker det bare langt væk.

Inter er også gået i stå

Det har været en anderledes sæson i den anden ende af byen. Inter har spillet fantastisk fodbold, og de lå i en kort periode på førstepladsen foran Napoli og Juventus, men det ser ud til, at de er gået i stå.

Inter kommer ind til Milano-derbyet med fire kampe uden sejr. 0-0 i udekampen imod Juventus var tilfredsstillende, og det kom efter en fin forsvars-indsats. Herefter spillede de 0-0 imod Pordenone i den forrige runde af Coppa Italia, men her valgte Luciano Spalletti at stille med alle reserverne.

Inter har tabt de seneste to kampe i Serie A imod Udinese på hjemmebane og Sassuolo på udebane, og spillet har været skidt. De er fortsat på tredjepladsen i Serie A, så de har fine muligheder for at kvalificere sig til Champions League, men de formår nok ikke at dyste om guldet.

AC Milans præsident er i Milano

Der har været meget fokus på kinesiske Li Yonghong siden, at han opkøbte klubben fra Silvio Berlusconi sidste år. Ingen er reelt set klar over, hvad han har tjent sine penge på, og derfor er fansene også nervøse for AC Milans fremtid.

I første omgang har de brugt over 200 millioner euro på transfermarkedet, men spørgsmålet er om de får godkendt deres Financial Fair Play-planer.

Al spekulationen har fået præsident Li Yonghong til at tage turen til Milano, hvor han, udover at se aftenens Coppa Italia-kamp på San Siro, skal diskutere med den sportslige ledelse i form af Massimiliano Mirabelli og Marco Fassone.

Sammen skal de planlægge de kommende sæsoner, og der bliver med garanti rigeligt at se til. I første omgang skal de finde en cheftræner, som skal erstatte Gennaro Gattuso, som er ansat som midlertidig træner i storklubben.

I første omgang kan de gøre livet lidt nemmere ved at besejre lokalrivalerne fra Internazionale.

Odds på AC Milan – Inter

Selvom AC Milan kommer til at nyde størst opbakning på San Siro, så er Inter stadig bookmakernes favoritter til at vinde aftenens Derby della Madonnina. Du kan få følgende odds hos bet365 (27/12 – 10.00)

  • AC Milan: 2.70
  • Uafgjort: 3.40
  • Inter: 2.50

Hvornår spilles AC Milan – Inter?

AC Milan – Inter spilles onsdag den 27. december kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.