em 2021 grupper

Danmark skal med til EM i fodbold 2021! Vi skal endda spillet alle tre gruppekampe på hjemmebane i Parken. Det står allerede klart, at vi havner i Gruppe B sammen med Rusland og Belgien, hvordan ser de andre grupper ud? Få det fulde overblik over grupperne til EM i fodbold 2021 her!

20 hold har kvalificeret sig til EM i fodbold 2021, så vi mangler stadig at finde de sidste fire hold.

Opdateret efter playoff-semifinalerne den 8. oktober 2020.

EM i fodbold 2021: Grupperne

Grundet den specielle struktur til den specielle udgave af EM-slutrunden, så ved vi allerede nu, hvordan nogle af grupperne kommer til at se ud.

Vi vil løbende opdatere artiklen, så du hele tiden har det fulde overblik over grupperne til EM i fodbold.

Odds på EM i Fodbold 2021

Da København er blandt de 12 værtsbyer, så er det allerede fastlagt, at Danmark kommer i Gruppe B. Da kampene i den gruppe skal spilles i Parken og på Krestovsky Stadium i Sankt Petersborg, så ved vi også, at vi kommer til at møde Rusland i gruppespillet.

Flere af de andre lande er også allerede blevet uddelt en gruppe, mens resten klares, når UEFA Nations League er færdigsspillet.

Vi vil dog forsøge at guide dig igennem, og vi kommer til at opdatere løbende, når vi bliver klogere.

De 24 mandskaber skal fordeles i seks forskellige grupper. De to bedste mandskaber fra hver gruppe går videre til 1/8-finalen, mens de sidste fire mandskaber skal findes blandt de seks tredjepladser.

- Læs mere om kampprogram og sendeplanen her!

Se alle de seks grupper til EM i fodbold 2021 her:

Gruppe A
Tyrkiet
Italien
Wales
Schweiz
Gruppe B
Danmark
Finland
Belgien
Rusland
Gruppe C
Holland
Ukraine
Østrig
Nordmakedonien
Gruppe D
England
Kroatien
Skotland
Tjekkiet
Gruppe E
Spanien
Sverige
Polen
Slovakiet
Gruppe F
Ungarn
Portugal
Frankrig
Tyskland

Få EM odds tilbud og bonusser

EM i fodbold 2021: Hvor skal gruppekampene spilles?

Slutrunden i 2021 er som sagt en jubilæumsudgave, hvorfor værtsskabet er fordelt over 12 forskellige lande og byer.

Du kan læse en uddybende guide til de 12 stadions lige her!

Hver gruppe har fået tildelt to byer, hvor de seks kampe så skal spilles.

Gruppe A

Gruppe B

Gruppe C

Gruppe D

Gruppe E

Gruppe F

På Mesterbold vil vi gå i dybden med alt, der vedrører EM-slutrunden i fodbold. Vi har allerede lavet guides til de 12 stadioner og de seks grupper, men du kommer til at læse meget, meget mere om EM i fodbold, når vi nærmer os slutrunden.

Se vores EM-sektion lige her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.