belgien italien optakt tips live stream

Der venter et brag af et opgør, når to af bookmakernes darlings møder hinanden i kvartfinalens nok mest spændende opgør, hvis man ikke er dansker.

Afhænger af stjernerne

Da Belgien spillede sig videre med en 1-0 sejr over Portugal, skete det der bare ikke må ske set med belgiske briller. Kevin de Bruyne og Eden Hazard udgik begge i 2. halvleg med skader. Hazard der havde spillet sin bedste kamp ved EM hidtil måtte humpe ud mens han tog sig til låret, og Bruyne der var blevet tacklet i 1. halvleg måtte lade sig udskifte med en ankelskade han pådrog sig, da Joao Palhinha skruppeløst fældede ham med en glidende tackling bagfra.

Mesterbold.dk vurderer at Belgien får det meget svært hvis de to stjerner ikke bliver klar til kampen, for hvem skal så ligge sukkerbolde til Lukaku og stå for hele opspillet og de kreative takter på midtbanen. 

Belgien - Italien: Vejen til finalen.

Belgien og Italien kan se frem til at møde vinderen af opgøret mellem Schweiz - Spanien.

Lige meget hvem af de to hold der går videre, vil Belgien eller Italien være favoritter i en semifinale. Hvis eksempelvis Spanien skal have en chance mod et af holdene skal de have styr på det defensive. De lukkede 3 mål ind mod Kroatien og gik videre i forlænget spilletid efter Morata og Oyarzabal scorede i henholdsvis 100’ og 103’ minut.

Schweiz er en dark horse som slog Frankrig efter straffesparkskonkurrence hvor Mbappé overraskende brændte. Hvis man kan slå de forsvarende verdensmestre, kan man vel slå alle? En ting er sikkert, alle hold der er avanceret indtil nu skal ikke undervurderes. Især fordi dette års EM er overraskelsernes slutrunde hvor de små nationer har slået de store nationer.

Se Belgien - Italien Online: Live Streaming og TV

Belgien - Italien vises på TV3+ og på Viaplay som streaming.

Belgien - Italien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Belgien - Italien?

Belgien - Italien spilles fredag den 2. juli 2021 kl. 21:00.

Hvor spilles Belgien - Italien?

Belgien - Italien spilles på Allianz Arena, München.

Kan man købe billetter til Belgien - Italien?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Belgien - Italien.

Hvem viser Belgien - Italien?

Belgien - Italien vises på TV3+

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.