To forhåndsfavoritter mødes – Belgien – Italien tørner sammen

belgien italien optakt tips live stream

Begge hold har været imponerende i slutrunden og en finalist kan velsagtnens findes blandt disse to hold.

Fordums defensive tilgang er forbi for Italien, der har spillet offensiv fodbold som har fortryllet fodboldfans verden over ved denne slutrunde. Belgien omvendt har haft det sværere ved at finde takterne, og har ikke kreeret ligeså mange mål, som man troede at blandt andet Romelu Lukaku ville stå for.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Afhænger af stjernerne

Da Belgien spillede sig videre med en 1-0 sejr over Portugal, skete det der bare ikke må ske set med belgiske briller. Kevin de Bruyne og Eden Hazard udgik begge i 2. halvleg med skader. Hazard der havde spillet sin bedste kamp ved EM hidtil måtte humpe ud mens han tog sig til låret, og Bruyne der var blevet tacklet i 1. halvleg måtte lade sig udskifte med en ankelskade han pådrog sig, da Joao Palhinha skruppeløst fældede ham med en glidende tackling bagfra.

Mesterbold.dk vurderer at Belgien får det meget svært hvis de to stjerner ikke bliver klar til kampen, for hvem skal så ligge sukkerbolde til Lukaku og stå for hele opspillet og de kreative takter på midtbanen.

Belgien – Italien: Vejen til finalen.

Belgien og Italien kan se frem til at møde vinderen af opgøret mellem Schweiz – Spanien.

Lige meget hvem af de to hold der går videre, vil Belgien eller Italien være favoritter i en semifinale. Hvis eksempelvis Spanien skal have en chance mod et af holdene skal de have styr på det defensive. De lukkede 3 mål ind mod Kroatien og gik videre i forlænget spilletid efter Morata og Oyarzabal scorede i henholdsvis 100’ og 103’ minut.

Schweiz er en dark horse som slog Frankrig efter straffesparkskonkurrence hvor Mbappé overraskende brændte. Hvis man kan slå de forsvarende verdensmestre, kan man vel slå alle? En ting er sikkert, alle hold der er avanceret indtil nu skal ikke undervurderes. Især fordi dette års EM er overraskelsernes slutrunde hvor de små nationer har slået de store nationer.

Se Belgien – Italien Online: Live Streaming og TV

Belgien – Italien vises på TV3+ og på Viaplay som streaming.

Belgien – Italien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Belgien – Italien?

Belgien – Italien spilles fredag den 2. juli 2021 kl. 21:00.

Hvor spilles Belgien – Italien?

Belgien – Italien spilles på Allianz Arena, München.

Kan man købe billetter til Belgien – Italien?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Belgien – Italien.

Hvem viser Belgien – Italien?

Belgien – Italien vises på TV3+

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.