Danmark - Tjekkiet opptakt tips stream

 

Danmark er avanceret til kvartfinalen, hvor det er Tjekkiet der står mellem os og en semifinale. 

Danmark er favoritter

Ifølge bookmakerne er vi favoritter til at gå videre, men den danske træner havde foretrukket Holland som tabte deres kamp mod Tjekkiet. Dette skyldes at Holland spiller mere åbent, og tillader modstanderholdet at være på bolden. Tjekkiet derimod, er gode til at bryde modstanderen ned og spiller mere fysisk fodbold. Derfor er det en helt anden indstilling taktisk vi skal forberede os til dette opgør.

Det danske landshold har dog vist sig at være omstillingsparate, de har tidligere vist, at de kan skifte taktik og formation op til flere gange i løbet af 90 minutter. I de to sidste opgør Danmark har spillet, har vi ikke haft nogen nævneværdige chancer i første halvleg, men så er træneren gået til taktiktavlen og ændret flowet i kampen til Danmarks fordel. Det har resulteret i at vi har scoret tre mål i 2. halvleg både mod Rusland og mod Wales. 

Tjekkiet - Danmark: Kan Danmark gå hele vejen?

Hvis Danmark kan holde sit niveau, så er der ingen tvivl om at landsholdet burde vinde denne kamp. Vi er et af de mest scorende hold i knockout fasen til denne turnering, så tjekkerne burde ikke være i stand til at holde os fra fadet. Hvis vi så ovenikøbet kan holde nullet som vi gjorde mod Wales, som vi slog med 4-0, så begynder det at ligne endnu en overbevisende sejr.

I semifinalen venter vinderen af Ukraine - England kampen. England ser skræmmende stærke ud defensivt og har ikke lukket et mål ind endnu. Det vil højst sandsynligt være dem vi skal møde såfremt vi avancerer til semifinalen.

Det kan vise sig at blive et svært opgør, da England kommer til at have flest fans i ryggen medmindre der bliver lempet meget på corona restriktionerne. Udenrigsministeriet har klassificeret Storbritannien som orange, hvilket betyder at de fraråder alle ikke nødvendige rejser til landet pga. høj risiko for smitte.

Men kender man de danske fans ret, så får man kuldegysninger når selv et par tusind danskere synger: “som den lille grimme ælling..” Det kan give holdet det boost som kan bære os hele vejen. 

Se Tjekkiet - Danmark Online: Live Streaming og TV

Danmark – Tjekkiet vises på DR1 i dit TV og på DR TV som streaming. Derudover bliver kampen vist på Viaplay.

Tjekkiet - Danmark: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Tjekkiet - Danmark?

Tjekkiet - Danmark spilles lørdag den 3. juli 2021 kl. 18:00.

Hvor spilles Tjekkiet - Danmark?

Danmark – Rusland spilles på Baku Olympic Stadium, Baku.

Kan man købe billetter til Tjekkiet - Danmark?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Tjekkiet - Danmark.

Hvem viser Tjekkiet - Danmark?

Tjekkiet - Danmark vises på DR1 og Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.