Danmark skal vinde over Tjekkiet på lørdag

Danmark - Tjekkiet opptakt tips stream

Det er kun sejren der tæller, så Danmark skal endnu en gang finde det gode spil frem, og de danske roligans skal skråle højere end nogensinde før. Landsholdet har nemlig kun et par tusind fans i ryggen når de spiller i Baku. Det er Mesterbolds vurdering efter TV2 kunne rapportere d. 29 juni, at der var 800 spillere på vej til Baku, men man forventer flere på baggrund af stor interesse hos blandt andet rejseselskaberne.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Danmark er favoritter

Ifølge bookmakerne er vi favoritter til at gå videre, men den danske træner havde foretrukket Holland som tabte deres kamp mod Tjekkiet. Dette skyldes at Holland spiller mere åbent, og tillader modstanderholdet at være på bolden. Tjekkiet derimod, er gode til at bryde modstanderen ned og spiller mere fysisk fodbold. Derfor er det en helt anden indstilling taktisk vi skal forberede os til dette opgør.

Det danske landshold har dog vist sig at være omstillingsparate, de har tidligere vist, at de kan skifte taktik og formation op til flere gange i løbet af 90 minutter. I de to sidste opgør Danmark har spillet, har vi ikke haft nogen nævneværdige chancer i første halvleg, men så er træneren gået til taktiktavlen og ændret flowet i kampen til Danmarks fordel. Det har resulteret i at vi har scoret tre mål i 2. halvleg både mod Rusland og mod Wales.

Tjekkiet – Danmark: Kan Danmark gå hele vejen?

Hvis Danmark kan holde sit niveau, så er der ingen tvivl om at landsholdet burde vinde denne kamp. Vi er et af de mest scorende hold i knockout fasen til denne turnering, så tjekkerne burde ikke være i stand til at holde os fra fadet. Hvis vi så ovenikøbet kan holde nullet som vi gjorde mod Wales, som vi slog med 4-0, så begynder det at ligne endnu en overbevisende sejr.

I semifinalen venter vinderen af Ukraine – England kampen. England ser skræmmende stærke ud defensivt og har ikke lukket et mål ind endnu. Det vil højst sandsynligt være dem vi skal møde såfremt vi avancerer til semifinalen.

Det kan vise sig at blive et svært opgør, da England kommer til at have flest fans i ryggen medmindre der bliver lempet meget på corona restriktionerne. Udenrigsministeriet har klassificeret Storbritannien som orange, hvilket betyder at de fraråder alle ikke nødvendige rejser til landet pga. høj risiko for smitte.

Men kender man de danske fans ret, så får man kuldegysninger når selv et par tusind danskere synger: “som den lille grimme ælling..” Det kan give holdet det boost som kan bære os hele vejen.

Se Tjekkiet – Danmark Online: Live Streaming og TV

Danmark – Tjekkiet vises på DR1 i dit TV og på DR TV som streaming. Derudover bliver kampen vist på Viaplay.

Tjekkiet – Danmark: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Tjekkiet – Danmark?

Tjekkiet – Danmark spilles lørdag den 3. juli 2021 kl. 18:00.

Hvor spilles Tjekkiet – Danmark?

Danmark – Rusland spilles på Baku Olympic Stadium, Baku.

Kan man købe billetter til Tjekkiet – Danmark?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til Tjekkiet – Danmark.

Hvem viser Tjekkiet – Danmark?

Tjekkiet – Danmark vises på DR1 og Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.