Rejseguide til Danmarks EM 2021-kampe

rejseguide danmark 2021

OBS: Grundet corona og de forskellige restriktioner og forbud, så er det i øjeblikket ikke muligt at opdatere rejseplanen, som oprindeligt var lavet til 2020. Vi opdaterer, når der kommer mere information.

EM 2021: Rejseguide til Danmarks EM-kampe

EM 2021 i fodbold afholdes som bekendt i 12 forskellige lande, helt fra Glasgow i Skotland til Baku i Aserbajdsjan.Det kan for visse fans betyde en masse forskellige rejser på tværs af lande, og det kan være svært at holde overblikket over det.

Heldigvis spiller Danmark alle tre gruppekampe hjemme i Parken, men hvis vi går videre fra gruppen, så er der mange mulige destinationer.

Medmindre man har købt billet til en given knockout-kamp, så har man købt de såkaldte ”Follow your team tickets”.

Hvis Danmark går videre til 1/8-finalen, så er der allerede fire forskellige mulige rejsedestinationer alt efter, hvor i gruppen, vi havner.

Klik på det scenarie, du ønsker at læse mere om.

Vores mål med denne guide er at gøre dig klogere på alle de forskellige scenarier. Du får overblikket over, hvor Danmark kan spille de forskellige kampe, og hvordan du hurtigst og billigst kommer til den givne by.

Først lister vi de fire forskellige scenarier, og senere kommer vi ind på, hvilke rejsemuligheder, du har til den enkelte by.

Danmarks kampe til EM 2021

Vil du se hele kampprogrammet til EM 2021, så kan du finde det her.

Hvor skal Danmark spille til EM i fodbold 2021?

Gruppespillet

  • Danmark – Finland: 13. juni i Parken, København
  • Danmark – Belgien: 18. juni i Parken, København
  • Danmark – Rusland: 22. juni i Parken, København

Herefter bliver det en smule mere kompliceret. Det handler nemlig om vores placering i gruppen, når de tre kampe er spillet. Hvis vi ender på fjerdepladsen, så er vi naturligvis ude.

Ender vi på første- eller andenpladsen, så skal vi spille i Bilbao eller Amsterdam. Der er to mulige scenarier, hvis vi ender blandt de fire bedste 3’ere, som også går videre.

Det fulde overblik får du her:

Danmark vinder gruppen

danmark vinder gruppen

vinder gruppen

Det er en smule besværligt at komme til Bilbao, da der ikke er direkte flyvninger fra Danmark. Der er dog en del muligheder med mellemlandinger i enten Frankrig eller Spanien.

Skulle Danmark gå videre til kvartfinalen, så er en tur til München også ret overkommelig, og det samme kan siges om en tur til London, selvom efterspørgslen på rejser til den engelske hovedstad vil være enorm, da begge semifinaler og finalen skal spilles på Wembley.

Danmark bliver toer i gruppen

danmark 2'er

2 i gruppen

De fleste danske fans håber nok på en andenplads, da Amsterdam er fantastisk by, og der er en del muligheder for at komme dertil.

Omvendt bliver det meget besværligt, hvis vi går videre. Da skal de danske fans en tur til Aserbajdsjan, hvor der står Baku på menuen.

Der er ingen direkte flyvninger, og selv med en mellemlanding i Istanbul, tager turen som minimum 8-9 timer.

Danmark bliver treer i gruppen – Scenarie 1

danmark 3 scenarie 1

3 i gruppen

Der er ingen direkte fly til Bukarest, men fine muligheder for rejser med en enkelt mellemlanding til nogenlunde priser.

Vil man direkte fra Bukarest til Sankt Petersborg, så skal man ligeledes ud på en meget lang tur, så det kan anbefales at tage tilbage til København, hvorfra der er direkte flyvninger til Sankt Petersborg.

Danmark bliver treer i gruppen – Scenarie 2

danmark 3 2

3 i gruppen 2

I forhold til priser og flytid, så dette scenarie nok det nemmeste. Der er meget billige, direkte fly fra København til Glasgow, og selvom der ikke er direkte fly fra den skotske hovedstad til Rom, så er der stadig en del andre lufthavne i UK, hvorfra man kan flyve til Rom.

For at gøre det sammenligneligt, så har vi valgt flyvninger fra København dagen før kampen og en returrejse dagen efter den givne kamp.

Nogle vil måske foretrække at tage direkte fra kampbyen til en eventuel kvartfinale-destination såfremt, vi går videre.

Direkte fly er foretrukket, og med laveste priser, men det er naturligvis op til den enkelte, hvad man foretrækker.

Vi uddyber vores rejseguide efterhånden som vi bliver klogere.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.