landskamp england danmark

Onsdag aften bliver der spillet EM-semifinale i fodbold. Læs mere om den spændende landskamp England - Danmark lige her.

England er favoritter til at vinde semifinalen

Bookmakerne har peget på England som favoritter i denne kamp. En stor grund til dette er, at de sjældent lukker mål ind. De har holdt nullet i de seneste syv kampe og det er ikke nogle dårlige landshold, som de har spillet imod. Kroatien, Tyskland og Tjekkiet er blandt de nationer, som ikke har formået at score mod benhårde England.

England - Danmark: Vejen til finalen

Det danske landshold holder et flot scoringsgennemsnit, når det kommer til play offs-kampene. 6 mål på 2 kampe er ikke til at kimse af og selvom England har præsteret det samme, så er det  meget godt især hvis man kigger på tiden under vores tidligere norske landstræner, hvor der var mere fokus på defensiven. Netop vores forsvar kommer også til at stå med en kæmpe opgave, hvor de skal holde spidsangriberen fra Tottenham og den hurtige fra Manchester City væk fra netmaskerne. De er begge noteret for 3 mål ved dette års slutrunde og der skal lukkes ned for de to, hvis vi skal have en chance for at vinde kampen.

Generelt sagt er der lagt op til en af de mest spændende landskampe i 29 år, når England tager imod Danmark i aften og man kan håbe de gentager seneste indbyrdes opgør mod England som endte 1-0 til Danmark.

Se England - Danmark Online: Live Streaming og TV

England – Danmark vises på DR1 i dit TV og på DR TV som streaming. Derudover bliver kampen vist på Viaplay.

England - Danmark: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles England - Danmark?

England - Danmark spilles onsdag den 7. juli 2021 kl. 21:00.

Hvor spilles England - Danmark?

England - Danmark spilles på Wembley Stadium, London.

Kan man købe billetter til England - Danmark?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til England - Danmark.

Hvem viser England - Danmark?

England - Danmark vises på DR1 og Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.