photo

-

Optakt og Stream til Landskampen England – Danmark

landskamp kroatien danmark

Nu gælder det England på det legendariske Wembley Stadium for det danske landshold. Begge hold har imponeret ved dette års slutsrunde. Som bekendt, så startede Danmark slutrunden noget så grusomt med vores største profils kollaps, men nu har de kæmpet sig frem til en semifinale.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

England er favoritter til at vinde semifinalen

Bookmakerne har peget på England som favoritter i denne kamp. En stor grund til dette er, at de sjældent lukker mål ind. De har holdt nullet i de seneste syv kampe og det er ikke nogle dårlige landshold, som de har spillet imod. Kroatien, Tyskland og Tjekkiet er blandt de nationer, som ikke har formået at score mod benhårde England.

England – Danmark: Vejen til finalen

Det danske landshold holder et flot scoringsgennemsnit, når det kommer til play offs-kampene. 6 mål på 2 kampe er ikke til at kimse af og selvom England har præsteret det samme, så er det meget godt især hvis man kigger på tiden under vores tidligere norske landstræner, hvor der var mere fokus på defensiven. Netop vores forsvar kommer også til at stå med en kæmpe opgave, hvor de skal holde spidsangriberen fra Tottenham og den hurtige fra Manchester City væk fra netmaskerne. De er begge noteret for 3 mål ved dette års slutrunde og der skal lukkes ned for de to, hvis vi skal have en chance for at vinde kampen.

Generelt sagt er der lagt op til en af de mest spændende landskampe i 29 år, når England tager imod Danmark i aften og man kan håbe de gentager seneste indbyrdes opgør mod England som endte 1-0 til Danmark.

Se England – Danmark Online: Live Streaming og TV

England – Danmark vises på DR1 i dit TV og på DR TV som streaming. Derudover bliver kampen vist på Viaplay.

England – Danmark: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles England – Danmark?

England – Danmark spilles onsdag den 7. juli 2021 kl. 21:00.

Hvor spilles England – Danmark?

England – Danmark spilles på Wembley Stadium, London.

Kan man købe billetter til England – Danmark?

Nej, der er udsolgt, og derfor ingen billetter til England – Danmark.

Hvem viser England – Danmark?

England – Danmark vises på DR1 og Viaplay.

Author

Author

0 Artikler

Fact Checked

Faktatjekket af , Skribent

Opdateret den 28 februar,