Unibet: Vind 25.000 kroner ved EM i nul rigtige

Bookmakeren Unibet er klar til EM med en stor kampagne til slutrunden, hvor du kan vinde 25.000 kroner, hvis du formår at svare forkert på samtlige spørgsmål om EM-kampene under slutrunden. Hver dag under slutrunden vil der komme et nyt spørgsmål, du skal besvare. EM-kampagnen fra Unibet er åben for både nye og eksisterende spillere.

Gå til Unibet

Sådan deltager du i EM-kampagnen fra Unibet

Herunder kan du se, hvad du skal gøre, hvis du gerne vil være med i Unibets kampagne EM i nul rigtige. Det er gratis at deltage.

  • Gå til Unibet.dk og log ind eller opret en konto
  • Tryk på “Kampagner” og gå til “Sport-kampagner”
  • Tryk på “EM i Nul Rigtige”
  • Klik på “Spil Gratis Nu” og besvar dagens spørgsmål
  • Der vil være et nyt spørgsmål hver dag frem til d. 14. juli

Du kan kun besvare ét spørgsmål om dagen. Hvis du opnår en stime på tre forkerte svar i træk, vinder du 10 Free Spins til spilleautomaten Danish Flip. Den spiller, der har den længste streak med flest forkerte svar i træk, vinder 25.000 kroner kontant. Hvis der er flere spillere, der har den samme streak, deles præmien ligeligt mellem disse spillere.

Det er ikke nemt at svare forkert på så mange udfald af kampe, da et favorithold i en fodboldkamp sagtens kan skuffe. Du kan derfor i nogle tilfælde overveje, om det kan give mening at gå imod favoritholdet, hvis du har en idé om, at de kan skuffe.

Regler og vilkår

EM-kampagnen fra Unibet er tilgængelig fra d. 10. juni og frem til d. 14. juli.

Hvis du svarer forkert på et spørgsmål i kampagnen, starter du din Nul Rigtige-stime, og der er ingen grænse for, hvor mange nye stimer, du kan starte i den periode, som kampagnen er tilgængelig.

Svarer du rigtigt på et spørgsmål, nulstilles din stime, og du kan starte forfra igen dagen efter. Unibet forbeholder sig retten til at ekskludere enhver spille i kampagnen, hvis de har mistanke om brud på kampagnens regler og vilkår. Unibet forbeholder sig også retten til at ændre eller annullere kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt.

Få bonus hos Unibet

Har du ikke en konto ved Unibet i forvejen, kan du oprette dig og tilmed få en velkomstbonus, som du eksempelvis kan bruge til EM-slutrunden i fodbold i Tyskland.

Nedenfor kan du se, hvordan du kan få Unibets velkomstbonus som ny spiller.

  • Gå til Unibet.dk og klik på “Opret konto” i højre hjørne
  • Følg de instrukser, der vises på din skærm
  • Foretag en indbetaling på min. 40 kroner eller maks. 1.000 kroner
  • Det er kun væddemål på odds 1,40 eller højere, der tæller med i bonussen
  • Bonussen skal gennemspilles 10 gange, og du har 60 dage til at gennemspille bonussen

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.