Se Chelsea – Frankfurt | Live Streaming | Tip | Gratis

fodbold

I vores optakt til Europa League-semifinalen Chelsea – Frankfurt kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

Chelsea er storfavoritter til at slå Frankfurt

Det første opgør i Frankfurt endte 1-1 efter en god kamp. Luka Jovic bragte Frankfurt foran 1-0 midt i første halvleg, mens Pedro udlignede for Chelsea kort før pausen.

Chelsea dominerede i det meste af kampen, men de havde svært ved at score den afgørende kasse, og derfor er det fortsat en smule åbent før returkampen på Stamford Bridge i London.

Der er dog ingen tvivl om, at Chelsea-holdet er klare favoritter til at gå videre til Europa League-finalen, hvor de med al sandsynlighed skal møde Arsenal, som vandt 3-1 over Valencia i den første kamp.

Chelsea stillede uden Eden Hazard fra start i den første kamp, men det kan sagtens tænkes, at han starter inde i denne kamp, og hvor der ikke rigtigt er grund til at spare belgieren.

Se også: Kort over alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Chelsea er allerede sikret Champions League

Chelsea er nemlig allerede sikre på at komme i Champions League i næste sæson. De ligger på tredjepladsen i Premier League med 71 point, og har fire point ned til Arsenal på femtepladsen.

Tottenham ligger på fjerdepladsen med 70 point, og kan selvfølgelig ende på tredjepladsen, hvis de vinder deres kamp.

Der er selvfølgelig en forskel på at ende som nummer tre eller fire, og der er noget internt mellem Chelseas og Tottenhams fans, men det betyder næppe alverden for Chelsea-spillerne, som nok mest af alt tænker på aftenens kamp.

Frankfurt ligger fortsat på fjerdepladsen, hvor de dog ikke har vundet i de seneste fire kampe, og der er et hav af hold, der kan overhale dem i sidste to kampe.

Top 10: Flest mål i Premier League på en sæson!

Frankfurt får vild opbakning

Frankfurt fans er blandt de allerbedste i hele Europa, og de har leveret det ene show efter det andet i løbet af Europa League-kampagnen.

Derfor forventes der selvfølgelig også et hav af tyske fans i London. Klubben fik 15.000 ansøgninger, men de kunne kun sælge til 2.300, så det bliver interessant at se, hvor mange, der tager afsted uden en billet i håbet om at skaffe en derovre.

Der var konstant tryk på i den første kamp i Frankfurt, og man kan formentlig høre de få tusinde fans igennem hele kampen.

Chelsea – Frankfurt: Skader og karantæner

Chelsea må undvære N’Golo Kanté, som selvfølgelig er blandt de vigtigste spillere på holdet, men de bør dog kunne klare sig uden ham.

Derudover er Antonio Rüdiger og Callum Hudson-Odoi fortsat ude.

Frankfurt må nok undvære Sebastian Haller, som er meget tvivlsom, mens Sebastian Rode forventes at blive klar. Ante Rebic gør comeback efter at have haft karantæne i den første kamp.

Chelsea – Frankfurt: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Chelsea – Frankfurt

Chelsea

Kepa Arrizabalaga

Cesar Azpilicueta – David Luiz – Andreas Christensen – Emerson

Mateo Kovacic – Jorginho – Ruben Loftus-Cheek

Pedro – Gonzalo Higuain – Eden Hazard

Frankfurt

Kevin Trapp

David Abraham – Martin Hinteregger – Makoto Hasebe

Danny da Costa – Sebastian Rode – Gelson Fernandes – Filip Kostic

Ante Rebic

Sebastian Haller – Luka Jovic

Chelsea – Frankfurt: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på Chelsea – Frankfurt hos bet365 (odds er fra 08/05 – 16.25):

  • Chelsea: 1.36
  • Uafgjort: 5.50
  • Frankfurt: 9.00

Se alle vores fodbold odds tips!

Chelsea – Frankfurt: Live Streaming og TV

Du kan se Chelsea med online live streaming og i TV.

Vil du live streame Chelsea – Frankfurt, så kan du gøre det hos Eurosport Player.

Vil du hellere se Chelsea – Frankfurt i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.