CSKA Sofia – FCK: Live streaming, optakt og odds!

Læs vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen mellem FC København og CSKA Sofia, og find live streaming og odds til kampen.

FC København er favoritter imod CSKA Sofia

Der venter to vigtige og interessant Europa League-kvalkampe mellem CSKA Sofia og FC København.

På forhånd regnes FCK som klare favoritter til at gå videre fra den tredje runde i Europa League-kvalifikationen, men det kan sagtens blive mere tæt end som så.

FC København er efterhånden kommet i en god forfatning, og deres spiller budget er væsentlig større end CSKA Sofias, men det er et meget formstærk bulgarsk hold, de møder.

Den første kamp spilles torsdag på Balgarska Armia Stadium i Sofia, mens der er returkamp om en uge i Parken.

Det plejer at være en fordel at starte på udebane, hvorefter man kan afgøre tingene på hjemmebane, og FCK skal altså ikke satse alt for meget i det første opgør i Sofia.

Hvis man kender Ståle Solbakken ret, så kommer FCK til at lægge meget forsigtigt ud.

CSKA Sofia i topform

CSKA Sofia har ikke vundet det bulgarske mesterskab i 10 år, og ligner på den baggrund en fin lodtrækning for FCK.

Til gengæld har CSKA Sofia fået en fantastisk sæsonstart, og de fører den bulgarske First League med ni point efter tre kampe og en samlet målscore på 7-0.

I Europa League-kvalifikationen har CSKA Sofia været med siden den første runde.

Her mødte de Riga, og efter to 1-0-sejre til hjemmeholdene, skulle der en straffesparkskonkurrence til at finde en vinder, og det blev så CSKA Sofia.

I den anden runde skulle CSKA Sofia op imod Admira fra Østrig, og det blev til sejre på 3-0 og 3-1 for bulgarerne.

FCK skal fortsætte den gode stime

Det er dog ikke kun CSKA Sofia, der er formstærke.

Siden den dårlige sæsonstart med nederlaget imod AC Horsens, så har FC København virkelig fundet formen.

FC København har vundet de seneste fem kampe i EL og Superligaen med en samlet målscore på 15-0, og det har set virkelig overbevisende ud.

Dame N’Doye nærmer sig topformen, hvilken han har bevist med fire scoringer i de seneste to Superligakampe, mens Viktor Fischer bliver ved med at vise sig som en kæmpe gevinst for FCK.

Derudover så har tilgangen af Andreas Bjelland vist sig at være fantastisk for hele forsvaret. De andre spillere omkring ham får noget rutine at læne sig opad, og det virker som et stærkt FCK-hold i øjeblikket.

Odds på CSKA Sofia – FCK

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame CSKA Sofia – FCK, så kan du også overveje et spil på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds (fra 06/08 – 14.15):

  • CSKA Sofia: 2.80
  • Uafgjort: 3.25
  • FCK: 2.50

Sådan live streamer man CSKA Sofia – FCK

Hvis du vil live streame CSKA Sofia – FCK, så skal du oprette en konto hos Eurosport Player, hvilket du kan gøre lige her.

Foruden CSKA Sofia – FCK, så kan du også live streame fodbold fra Superligaen, Europa League og meget mere!

Hvornår spilles CSKA Sofia – FCK?

CSKA Sofia – FCK spilles torsdag den 9. august kl. 19.45, og der er returkamp om en uge i Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.