Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 aug, 2017

Europa League-kvalifikation: Optakt til FC Midtjylland – Apollon Limasol

Læs vores optakt til Europa League-kampen FC Midtjylland – Apollon Limassol, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

FC Midtjylland har været stærke på MCH Arena

FC Midtjylland er tvunget til at vinde returkampen imod Apollon Limassol efter, at de tabte det første opgør med 2-3 på Cypern. De har dog spillet solidt hjemme på MCH Arena i denne sæson, hvor de har vundet samtlige hjemmekampe.

Senest tog de imod FC Nordsjælland i en meget underholdende kamp, og FCM var foran 3-0 ved pausen. De kom også på 4-0 i anden halvleg, men herfra slap de grebet på kampen, og den endte 4-3. De skulle dog også spille det første opgør imod Apollon tre dage efter, så det er forståeligt, at de er gået ned i tempo.

FC Midtjylland skal udnytte deres fysiske fordel over de væsentligt mindre Apollon-spillere. Det forventes, at Alexander Sørloth vil starte på toppen, mens Jonas Borring tager sig af venstrekanten, og de er begge meget farlige på låget.

Apollon har problemer på udebane i Europa

Mens FC Midtjylland er stærke på hjemmebane, så har Apollon Limassol også store problemer, når de ikke spiller på Cypern. De har spillet to udekampe indtil videre i denne sæsons Europa League-kvalifikation, og de har besejret upåagtede Saria fra Moldova med 2-1, mens de har tabt 1-2 til Aberdeen.

Det er begge hold, der skal være væsentligt dårligere end FC Midtjylland. I sidste sæson gik det ikke meget bedre, og deres eneste udekamp blev tabt med 1-2 til Grasshopper.

FC Midtjylland har desuden fordelen af, at den cypriotiske liga endnu ikke er startet, og de har derfor spillet otte kampe mere i denne sæson, og det må alt andet lige gøre en forskel.

FC Midtjylland må undvære Paul Onuachu

Desværre for danskerne, så må de undvære deres største profil Paul Onuachu, som sidder ude efter en operation i maven. Det havde været en meget skidt situation i sidste sæson, men de valgte tidligere på sommeren at hente den norske landsholdsspiller Alexander Sørloth i Groningen.

Han har fået en fremragende start på MCH Arena, og han har scoret i de seneste to Europa League-hjemmekampe. Han lavede to meget vigtige udebanemål i det første opgør på Cypern, og han var ligeledes på pletten i weekendens Superliga-kamp imod OB.

FCM-manager Jess Thorup sparede flere af holdets profiler fra kampens start, men ved 0-0 i det 73. minut kom han på banen i stedet for Bozhidar Kraev. Fem minutter efter scorede han til 1-0, og han lukkede kampen igen i overtiden, så det er en brandvarm og landsholdsaktuel Alexander Sørloth, FC Midtjylland har i angrebet.

FC Midtjyllands måltyv er udtaget til det norske A-landshold ?⚫️ Stort tillykke, @asorloth ??

A post shared by FC Midtjylland (@fcmidtjylland) on

Odds på FC Midtjylland – Apollon Limassol

Når du skal se Europa League torsdag aften, så kan du passende sætte nogle lommepenge på kampen. Med tanke på FC Midtjyllands målfarlighed og tilsvarende ustabile defensiv, så ligner det umiddelbart en målrig kamp. Du kan i skrivende stund få disse odds hos bet365:

1X2

  • FC Midtjylland: 1.85
  • Uafgjort: 3.50
  • Apollon Limassol: 4.20

Over/under 2,5 mål:

  • Over 2,5: 1.61
  • Under 2,5: 2.25

Se FC Midtjylland – Apollon Limassol i TV og live stream

Du kan selvfølgelig se kampen uanset om du sidder i sofaen foran TV’et eller er på farten. Ser du kampen på TV, så skal du tune ind på 6’eren, som begynder optakten 19.30. Vil du hellere se kampen på live stream, så skal du oprette en bruger hos Dplay.

Hvornår spilles FC Midtjylland – Apollon Limassol?

FC Midtjylland – Apollon Limassol spilles torsdag den 24. august kl. 20.00 på MCH Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.