Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 13 sep, 2017

Europa League: Optakt og live stream til FCK – Lokomotiv Moskva

Læs vores optakt til Europa League-kampen FC København – Lokomotiv Moskva, find odds, og se kampen på live stream.

FCK fik vigtig sejr over FC Midtjylland

FC København har haft en turbulent sæsonstart med mange pointtab allerede, og der er stadig meget lang vej igen før holdet kommer på toppen. De fik dog en tiltrængt sejr i weekendens kamp imod FC Midtjylland i Parken.

FCK var allerede foran 2-0 efter et kvarters spil på mål af Pieros Sotiriou og Benjamin Verbic, men midtjyderne udlignede i løbet af to minutter, og kampen stod 2-2 ved pausen.

FC København kom endnu en gang flot fra start, og i løbet af 18 minutter havde de scoret to gange. Nicolaj Thomsen lavede et uheligt selvmål i slutfasen, så FC København vandt kampen 4-3, og de tager dermed et vigtigt skridt imod Superliga-guldet.

Lokomotiv Moskva har fået god sæsonstart

Der venter dog FCK en meget svær modstander. FK Lokomotiv Moskva ligger i øjeblikket på andenpladsen i den russiske Premier League med 20 point efter de første ni runder. I weekenden var de på en meget lang tur sydpå til Grozny, og de fik et 1-1 med hjem fra kampen imod Akhmat Grozny.

Der er flere velkendte navne i Yury Semins trup. Offensivt er det Jefferson Farfan og portugisiske Éder, man skal holde øje med. Sidstnævnte fik slået sit navn fast på fodboldscenen, da han scorede det afgørende mål i EM-finalen.

Lokomotiv Moskva må dog undvære deres anfører Vedran Corluka, som har meget erfaring fra Premier League. Kroaten har slet ikke været i aktion i denne sæson, og det er en klar fordel for FCK. Derudover ligner Aleksey Miranchuk en meget spændende spiller, og han har allerede spillet over 100 kampe for Lokomotiv Moskva i en alder af 21.

FCK er stærke i Parken

FC København er dog notorisk stærke i europæiske kampe hjemme i Parken. I Champions League har de fortsat kun tabt imod Chelsea og Real Madrid på Østerbro, mens de dog er snublet flere gange i Europa League.

FC København har været klar over, at det ikke er de mest attraktive modstandere i Europa League-puljen, og de har derfor valgt at sælge billetterne til en usædvanlig lav pris, hvorfor der bør være god vokal støtte til FCK-spillerne.

FCK og Lokomotiv Moskva har mødt hinanden en enkelt gang før, og det var i Europa League-gruppespillet i 2007. Dengang vandt FCK 1-0 på mål af Morten Nordstrand, og de danske mestre er da også favoritter til kampen imod de russiske pokalvindere.

Vi ses torsdag. Forza FC?⚪️ #fcklive #eldk #uel

A post shared by F.C. København (@fc_kobenhavn) on

Odds på FC København – Lokomotiv Moskva

FCK er gjort til knebne favoritter på oddsmarkedet, og det virker egentlig meget rigtigt. FCK er stærke hjemme, men Lokomotiv er marginalt bedre spiller for spiller. Det ligner en meget tæt kamp, og du kan få disse odds hos bet365:

  • FCK: 2.40
  • Uafgjort: 3.25
  • Lokomotiv Moskva: 3.30

Se FC København – Lokomotiv Moskva på live stream

Du kan selvfølgelig se Europa League-kampen mellem FCK og Lokomotiv Moskva direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Dplay, hvorefter du har adgang til timevis af god fodbold fra Superligaen, Premier League og de andre store ligaer.

Hvornår spilles FC København – Lokomotiv Moskva?

FC København- Lokomotiv Moskva spilles torsdag den 14. september kl. 19.00 i Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2409 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021