Europa League: Optakt og live stream til Real Sociedad – Rosenborg

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem Real Sociedad og Rosenborg, find odds, og se kampen på live stream.

Real Sociedad er startet meget stærkt

Real Sociedad og Rosenborg mødes torsdag aften i Europa Leagues gruppespil, og der venter en meget svær kamp for Rosenborg, som har Nicklas Bendtner og Mike Jensen med i startopstillingen.

Baskerne ligger på andenpladsen i La Liga med ni point efter de første tre runder, og de har et skræmmende stærkt hold. Selvom Rosenborg har hentet flere flotte resultater på svære udebaner i Europa, så forventer de færreste, at de tager point med hjem til Trondheim.

I weekenden vandt Real Sociedad 4-2 på udebane imod Deportivo La Coruna. Den tidligere Real Madrid-spiller Asier Illarramendi scorede to gange, mens Juanmi og Diego Llorente lavede en enkelt pind hver.

Rosenborg har været stærke på udebane

Rosenborg er godt kørende i den norske Eliteserien, hvor de har otte point ned til Sarpsborg på andenpladsen, og de kan dermed tillade sig at satse alle kræfter på Europa League, hvor de dog får det meget svært.

Foruden Real Sociedad, så er Rosenborg endt i gruppe med Zenit og Vardar Skopje, og de får problemer med at gå videre. De har dog flere gange i denne sæson vist deres kvaliteter på svære udebaner i Europa.

I Champions League-kvalifikationen mødte de Celtic, og selvom de tabte samlet, så spillede de 0-0 på Celtic Park. De tabte efterfølgende hjemmekampen med 0-1, og derfor endte de i Europa League-playoff, hvor Ajax var modstanderen.

Rosenborg var meget undertippet før kampen, men de vandt 1-0 på mål af nyindkøbte Samuel Adegbenro. De vandt derudover også returopgøret i Norge med 3-2 foran et udsolgt Lerkendal, og nu skal de så på en endnu sværere opgave.

Nicklas Bendtner i topform

Nicklas Bendtner valgte at tage til Rosenborg for at få gang i karrieren, og det har han fået. Selvom det er et relativt lavt niveau i Eliteserien, så har han alligevel vist flot spil. Især i de større kampe er han ekstra vigtig for Rosenborg.

Han har meget international erfaring, og han har en evne til at steppe op, når det virkelig gælder. Derudover er han meget vigtig som opspilsstation i det opbyggende spil, hvor han er meget sikker på bolden. Bendtner har fundet nettet 11 gange i Rosenborg-trøjen, og han har vist glimrende spil på det seneste.

nicklas bendtner i aktion for rosenborg i europa league

Odds på Real Sociedad – Rosenborg

Real Sociedad er selvfølgelig store favoritter til kampen, men 1.29 er virkelig ikke meget. Rosenborg har overrasket flere gange, og baskernes kendskab til klubben er givetvis ikke stort. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Real Sociedad: 1.29
  • Uafgjort: 5.75
  • Rosenborg: 13.00

Se Real Sociedad – Rosenborg på live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem Real Sociedad og Rosenborg direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Dplay, hvorefter du har adgang til masser af god fodbold i høj kvalitet.

Hvornår spilles Real Sociedad – Rosenborg live stream?

Real Sociedad – Rosenborg spilles torsdag den 14. september kl. 21.05 på Anoeta i San Sebastian.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.