Europa League: Optakt og live stream til Rosenborg – Vardar Skopje

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem Rosenborg og Vardar Skopje, find odds, og se kampen på live stream.

Rosenborgs nemmeste kamp i Europa League

Rosenborg er havnet i pulje med Vardar Skopje, Real Sociedad og Zenit St. Petersborg, hvilket bestemt ikke var en ønskelodtrækning. La Real og Zenit er flere niveauer over Rosenborg og Vardar Skopje, men hvis nordmændene skal have bare den mindste chance for avancement, så skal de have en hjemmesejr over Vardar Skopje, som ikke er skræmmende på udebane.

Rosenborg mødte Real Sociedad i den første spillerunde, og det blev til et klart nederlag på 0-4 på Anoeta. Zenit vandt samtidig kampen i Skopje med 5-0, så der er ingen tvivl om, hvem der er gruppens stærkeste hold.

Rosenborg viste dog i kvalifikationen, at de sagtens kan kan lege med større klubber. De fik et flot resultat på Celtic Park, og de slog fortjent Ajax ud efter to flotte præstationer, så Rosenborg-holdet har bestemt kvalitet.

Vardar Skopje er en svær størrelse

Vardar Skopje er et svært hold at blive kloge på. De har mødt FC København og Malmø FF i Champions League-kvalifikationskampe, og Skopje er tydeligvis ikke et sjovt sted at besøge. Både FCK og de svenske naboer tabte kampen dernede, men FCK fik dog rettet op på det i Parken.

Vardar Skopje ligger i øjeblikket nummer 191 på UEFAs koefficientliste – en plads de i øvrigt deler med Brøndby – men holdet har mere kvalitet end listen siger. I Europa League-playoffkampene mødte de Fenerbahce, og Vardar vandt faktisk begge opgør, så det er bestemt ikke et dårligt hold, omend Fenerbahce dominerede voldsomt.

Vardar Skopje har ikke mange stjerner på holdet, og deres farligste spiller i kvalifikationskampene, Jonathan Balotelli, er ikke længere at finde i klubben. Det er dog værd at holde øje med angriberen Alves, der har scoret i to af de seneste tre kampe, han har spillet for Vardar.

Nicklas Bendtner er klar på trods af smæld

Nicklas Bendtner har gang i en fantastisk stime for Rosenborg, som har sat kursen imod endnu et norsk mesterskab. Han har scoret fire mål i de seneste to ligakampe, og han er meget vigtig for Rosenborg-holdet i de europæiske kampe.

Han fik et smæld på knæet i den seneste kamp, men klubben har bekræftet, at han kommer i kamp på torsdag. Det samme gør anfører Mike Jensen også, mens Jacob Rasmussen nok må forvente en plads på bænken fra kampens start.

Odds på Rosenborg – Vardar Skopje

Rosenborg er storfavoritter til torsdagens Europa League-kamp, hvis man spørger bookmakerne. Selvom de selvfølgelig er favoritter, så er det tvivlsomt om der er værdi i at spille på hjemmesejren. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Rosenborg: 1.50
  • Uafgjort: 4.50
  • Vardar Skopje: 7.50

Sådan ser du Rosenborg – Vardar Skopje på live stream

Du kan selvfølgelig se Europa League-kampen på live stream. Opret en bruger hos Dplay, og så kan du se Europa League direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Rosenborg – Vardar Skopje live stream?

Rosenborg – Vardar Skopje spilles torsdag den 28. september kl. 19.00 på Lerkendal Stadion i Trondheim.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.