Europa League: Optakt til Atalanta – Everton

Læs vores optakt til Europa League-kampen Atalanta – Everton, find odds, og se den på live stream.

Andreas Cornelius næppe med fra start hos Atalanta

Atalanta og danske Andreas Cornelius får torsdag aften besøg af Everton, og sætter dermed gang i den mest interessante Europa League-gruppe. Foruden Atalanta og Everton består puljen af Lyon og FC Midtjyllands banemænd fra Apollon.

Det bliver dog næppe med Andreas Cornelius på banen fra kampens start. På trods af, at han scorede sit første mål for Atalanta i weekendens sejr over Sassuolo, så forventer vi, at den normale førsteangriber Andrea Petagna får chancen fra start.

Andreas Cornelius startede i weekenden, og blev erstattet af Petagna efter en times spil, og man kunne forestille sig det modsatte scenarie i torsdagens Europa League-kamp.

Everton har en stærk trup

Everton har efterhånden fået opbygget en spændende trup selvom, at de har solgt topscorer Romelu Lukaku for et rekordbeløb. De har valgt at investere pengene i Gylfi Sigurdsson, Michael Keane, Sandro Ramirez, Jordan Pickford, Davy Klaassen, Morgan Schneiderlin og et par marginalspillere.

De har en væsentligt brede trup end tidligere, og Everton bør have gode muligheder for at komme langt i turneringen. Everton var senest i Europa League tilbage i 2014/2015-sæsonen, hvor de nåede til 1/8-finalen.

Det bliver spændende at følge hjemvendte Wayne Rooney, som har fået en meget fornuftig start på sit andet ophold i Everton. Den 31-årige angriber har scoret to mål i sine fire Premier League-kampe i denne sæson.

Ligner en lige kamp

Everton er har umiddelbart den stærkeste trup, men hjemmebanefordelen er typisk meget stor i europæiske kampe, hvorfor Atalanta også er favorit på oddsmarkedet. Atalanta imponerede i sidste sæsons Serie A, hvor de endte på fjerdepladsen.

De har dog solgt godt ud af profilerne på holdet, og Franck Kessié, Andrea Conti og Alessandro Bastonni er alle fortid i Bergamo-klubben. De har valgt at hente Andreas Cornelius, Josip Ilcic, Marten de Roon og Timoty Castagne.

Selvom det er nogle udmærkede transfers, så har de et svagere hold end i sidste sæson. Særligt Conti og Kessie bliver svære at undvære. Everton bør ikke have problemer med at spille op med Atalanta, men omvendt så er det et svært sted at spille.

#AtalantaEverton rifinitura ⚽️ #UEL #EuAtalanta ?? #GoAtalantaGo ⚫️?

A post shared by Atalanta B.C. (@atalantabc) on

Odds på Atalanta – Everton

Atalanta er gjort til smalle favoritter, men det er en svær kamp at vurdere. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Atalanta: 2.38
  • Uafgjort: 3.30
  • Everton: 3.30

Se Atalanta – Everton på live stream

Du kan selvfølgelig se Europa League-kampen mellem Atalanta og Everton direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Dplay, hvorefter du har adgang til timevis af direkte fodbold.

Hvornår spilles Atalanta – Everton?

Atalanta – Everton spilles torsdag den 14. september kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.