Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 2 aug, 2017

Europa League: Optakt til FC Midtjylland – Arka Gdynia

Læs vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen FC Midtjylland – Arka Gdynia, se odds og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

FC Midtjylland tabte i overtiden i Gdynia

FC Midtjylland og Arka Gdynia spillede en meget underholdende kamp i Polen i sidste uge, som desværre endte skidt for danskerne. Arka Gdynia kom foran 1-0 på mål af brasilianske Marcus Vinicius, men FC Midtjylland kom stærkt tilbage

Allerede to minutter efter havde Rilwan Hassan udlignet til 1-1, og Marc Dal Hende fulgte op kort efter til 1-2, og da så det fantastisk ud for FC Midtjylland. Igen skulle der ikke gå mere end et par minutter før den næste scoring kom, og Vinicius satte bolden i nettet fra straffesparkspletten til 2-2.

Det så længe ud til at blive kampens slutresultat, men to minutter inde i dommerens overtid kunne Rafal Siemasszko gøre det til 3-2, og det var et hårdt slag i hovedet på midtjyderne. Det er dog stadig et nogenlunde udgangspunkt for FC Midtjylland, som er store favoritter til at vinde returkampen i Herning.

Der bør komme mange mål

FC Midtjylland har været involveret i mange målrige kampe i denne sæson, og kampen imod Arka Gdynia ligner endnu en. FCM er på forhånd presset til at komme frem over stepperne, for de skal simpelthen hente en sejr.

I sæsonens første otte kampe har FC Midtjylland scoret hele 23 gange, men desværre for dem, så er defensiven næsten lige så hullet som offensiven er stærk. De har nemlig også lukket 13 mål ind bag Jesper Hansen i målet, og de undskylder det med skader og for meget rotation i bagkæden.

Selvom de brugte omkring 5 millioner kroner på Jesper Hansen i Lyngby, så har det ikke gjort den store forskel endnu. De har over det seneste halvandet år solgt både Erik Sviatchenko og Patrick Banggaard, og de har ikke hentet en dygtig erstatning endnu.

#hattrick #sejr #liiteguard #welldoneboys #halfwaythere #fcm #europaleague

A post shared by Jakob Poulsen (@jakobpoulsen7) on

Arka Gdynia er ubesejret

Der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland er favoritter til kampen, men det bliver ikke en nem kamp. Arka Gdynia har nemlig ikke tabt en kamp i den nye sæson, og kommer derfor til Herning med selvtillid i bagagen.

Foruden det første opgør af Europa League-kvalifikationen imod FC Midtjylland, så har de spillet tre kampe i den polske Ekstraklasa. De vandt premieren på hjemmebane over Slask Wroclaw med 2-0, og de har så siden spillet uafgjort imod først Sandecja Nowy Sacz og senest Wisla Plock.

Arka Gdynia endte på 12. pladsen i grundspillet i sidste års turnering, og de var såmænd kun to point fra at rykke ned fra den bedste polske række. De er med i Europa League fordi de vandt pokalfinalen over Lech Poznan.

Odds på FC Midtjylland – Arka Gdynia

Hvis du føler dig heldig i dag, så kan du oddse på FC Midtjylland – Arka Gdynia. FCM er gjort til meget store favoritter, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds:

1X2:

  • FC Midtjylland: 1.36
  • Uafgjort: 4.75
  • Arka Gdynia: 8.00

Går videre:

  • FC Midtjylland: 1.50
  • Arka Gdynia: 2.50

TV og live stream til FC Midtjylland – Arka Gdynia

Der er flere muligheder for dig, hvis du vil se FC Midtjylland – Arka Gdynia. Discovery Networks har købt rettighederne til kampen, og de viser kampen på 6’eren med optakt fra 20.00

Ønsker du i stedet at se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Dplay, som er Discoverys streamingtjeneste.

Hvornår spilles FC Midtjylland – Arka Gdynia?

FC Midtjylland – Arka Gdynia spilles torsdag den 3. august kl. 20.30

Hvor spilles FC Midtjylland – Arka Gdynia?

FC Midtjylland – Arka Gdynia spilles på MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.